unranked rank iconyorandom1234: But i don't  understand why it not giving me the reward in the monopoly go game if i reached the first step..
AdminJoshverd: It will track automatically and credit you
unranked rank iconyorandom1234: When u play a game, where u need to send the proof to get ur reward?
AdminJoshverd: 1fae1 emote (inline chat version)
unranked rank iconmattys gamer: k thanks imma do a offer in a like 5 min
AdminJoshverd: Yes, we hold offers, but those usually are released very quickly.
AdminJoshverd: Redemptions can take a few hours to be approved. We need to verify your offers are legit before approving, which takes time.
unranked rank iconmattys gamer: thats what i like too hear if i do a big offer u guys do hold or no?
AdminJoshverd: Old accounts could not be migrated, unfortunately. The old site was a buggy mess so we're working to build this new platform into something much better.
unranked rank iconErtannn Orak: Josh what is the approximative time for a withdraw ? Thank you
unranked rank iconmattys gamer: so  does my old account work still bec seems everything is reset
unranked rank iconyorandom1234: thank u for the support!
novice rank iconthe future: how muche  time take the withdraw ?
unranked rank iconyorandom1234: Oh okay, thank u! I had been here but i came back and i didn't know how this work now haha
AdminJoshverd: For now you can get a Visa gift card in most countries, then buy Robux directly with that
AdminJoshverd: soon*
AdminJoshverd: @yorandom1234 we will add Roblox gift cards soo
unranked rank iconmattys gamer: damn this site really changed i like it
unranked rank iconyorandom1234: is there a way to change this for robux or something like that?
unranked rank iconErtannn Orak: Is there a discord channel ?
unranked rank iconErtannn Orak: You dont need to be scared
unranked rank iconErtannn Orak: As long as you are not doing fraudulent activities 
apprentice rank iconJacob: ddHuh emote (inline chat version)
unranked rank iconRoben Galand: SACME SITE DOES NOT PAY FUCK THIS SITE DONT WORK AND WASTE YOUR TIME ON IT
novice rank iconClarax: 😄
unranked rank iconErtannn Orak: Gamehag is a good company from what i've heard 
unranked rank iconErtannn Orak: It depends 
novice rank iconClarax: How long will that take 
AdminJoshverd: Once they’re approved
novice rank iconClarax: When do we get the withdrawals 

21

0/160

Zatwierdzili komuś pierwsze?

przemmdyl avatar

przemmdyl

September 13, 2020 at 02:17 AM

U mnie uznali, że nie zarejestrowałem nowego konta. Zadanie wiem jak zrobić, bo w pewnej chwili pojawia się quest, którego częścią jest postawienie tych 5 ścieżek, więc jak się zrobi jego screen to wtedy powinno zaliczyć.

lysy_po_prostu avatar

lysy_po_prostu

September 13, 2020 at 02:30 AM

nie wiem mi sie w ogole nie uruchamia ta giereczka

Nanadeczka avatar

Nanadeczka

September 13, 2020 at 02:04 PM

No właśnie na początku gra też mi się nie chciała uruchomić lecz po jakimś czasie się udało no i zrobiłam napewno to zadanie dobrze a mi nie zatwierdzili też że nie zarejestrowałam nowego konta. No nie wiem próbuje jeszcze raz wysłać screen'a może się wkońcu uda...

Barstank avatar

Barstank

September 13, 2020 at 03:00 PM

Ta gra nie wysyła zadnego emaila, żeby potwierdzić tylko w ofertach jest wiadomość o aktywacji.

LubieznaIsia avatar

LubieznaIsia

September 13, 2020 at 05:15 PM

W jakich ofertach?

przemmdyl avatar

przemmdyl

September 13, 2020 at 05:25 PM

Na gmailu są 3 zakładki z mailami. Główne, Społeczności i Oferty.

boksowany avatar

boksowany

September 13, 2020 at 09:35 PM

a ja mam problem z uruchomiemiem gry na pc. zawiesza się na ładowaniu gry, ktos cos wie jak rozwiazac ?

Barstank avatar

Barstank

September 14, 2020 at 03:00 PM

Ja juz czekam 24 i nadal nic, coraz bardziej do bani ten serwis.

MateuszZbijacz avatar

MateuszZbijacz

September 14, 2020 at 03:50 PM

ja właśnie wysłałem zobaczymy co powiedzą

MateuszZbijacz avatar

MateuszZbijacz

September 14, 2020 at 03:52 PM

zaliczyli mi bardzo szybko

MateuszZbijacz avatar

MateuszZbijacz

September 14, 2020 at 04:01 PM

jak coś żeby zaliczyli postawiłem ścieżke zrobiłem zdjęcie edytowałem ja tak że podpisałem każydy kawałek

przemmdyl avatar

przemmdyl

September 14, 2020 at 09:45 PM

no a problem leży w tym, że nie zatwierdzają nam stworzenia konta, a nie że na zdjęciu nie widać wykonanego zadania

celciax avatar

celciax

September 14, 2020 at 10:51 PM

mi sie nie chce strona załadować

anitaxx avatar

anitaxx

September 15, 2020 at 12:02 AM

dopiero wysłałam mam nadzieje ze zatweirdzi

guliwerus avatar

guliwerus

September 15, 2020 at 01:20 AM

mi nie zatwierdzili a od jutra będę żabą bo już kolejna gra która nie chce się zarejestrować z gamehaga a ankiety żadne nie są dla mnie.

przemmdyl avatar

przemmdyl

September 15, 2020 at 02:16 AM

żeby nie zostać żabą wystarczy reklamy w strefie apek na telefonie oglądać

Yoongunio avatar

Yoongunio

September 15, 2020 at 05:15 PM

Wogólnie nic nie zalicza. Według mnie to jest słabe

axmar12 avatar

axmar12

September 15, 2020 at 05:49 PM

Ta strona wiecznie ma problem z tym, że niby ktoś nie rejestruje sie przez reflink. Dla mnie to po prostu robienie z użytkowników idiotów, by Ci zakładali jak najwięcej kont, i próbowali jak najwięcej razy. Na innych stroanch tego typu nie ma problemów.

guliwerus avatar

guliwerus

September 15, 2020 at 10:42 PM

przemmdyl możesz dać linka do tej strefy. Ja tam same gry w apkach widzę albo ankiety. W której to ścianie jest? Jakby co aplikacja hamehag na telefonie mi nie działa. Brak dostęppu do lockalhosts i się zamyka, mimo że internet działa

przemmdyl avatar

przemmdyl

September 15, 2020 at 11:17 PM

niestety, ale to o czym mówię jest tylko w aplikacji na telefon.

boksowany avatar

boksowany

September 16, 2020 at 12:22 AM

mi nie chca zatwierdzic, mimo iż konto zarejestrowalem

anitaxx avatar

anitaxx

September 16, 2020 at 12:44 AM

mi nie zatwierdzili pisałam do supportu ludzie dajcie sobie spokoj pisze mi ze nie nie zajerestrowałam sie w grze chociaz zakładałam konto wydaje mi sie ze to jest tylko po to zeby ludzie jak najwiecej kont tworzyli

pcexm avatar

pcexm

September 16, 2020 at 02:19 AM

W tym serwisie ciągle są problemy z zatwierdzaniem zadań. Brak wyjaśnień dlaczego. Support obsługiwany przez bota, jego odpowiedzi to "masło maślane". Po prostu robią użytkowników w ch.

Julia654 avatar

Julia654

September 16, 2020 at 05:42 PM

mi nie zatwierdza zadań

Debilman avatar

Debilman

September 16, 2020 at 11:12 PM

Również mi nie zatwierdza. Zrobię nowe konto, jak na nim mi nie zatwierdzi to będę wysyłała jeden screen do skutku :/