Tutaj można zdobyć robuxy do tej gry, sama zaczęłam korzystać :)
tak istnieją specjalne grupy
za friko to możesz tu sobie zarobić :)
ja całkiem za darmo mam 3 robux
Uważam że tak, choćby Gamehag umożliwia zdobywanie Robuxów. Jest też dużo generatorów i stronek, które niby oferują je "za darmo" jednak radziłabym unikać takich podejrzanych stronek bo trzeba w nich wysłać SMS jednak możemy potem płacić za nie dużo pieniędzy. Więc radzę uważać i życzę wszystkim miłego dnia/popołudnia/wieczoru :)
trzeba sie na gamehag troche napracować więc raczej nie
tak ale nie radze korzystać z niewiadomo jakich stronek i ze tam cos musisz pobrać bo to ci nic nie da lepiej zbierac tu albo ja czasami abieram na rblxland i tam wystarczy robic quizy :) i jak mas tam uzbierane 5 robux to możesz je wycofać i działa to bo ja dzieki temu miałam 100 robux :)
na tej stronie oczywiscie
A generatory nie działają ponieważ np. trzeba wysłać esemesa na jakiś numer ja wysłałam ale wyświetliło mi się że będą naliczane opłaty i anulowałam wysłanie tego esemesa więc lepiej nie wysyłajcie nie polecam
Akurat jesteśmy na stronie, na której można otrzymać "darmowe" robuxy, co prawda trzeba wykonać tam kilka zadań ale opłaca się. Tak jak ktoś pisał wyżej, nie radzę używać hacków, bo niby dadzą nam te darmowe robuxy ale dostaniemy bana :/
nie ma czegoś takiego jak darmowe robuxy zawsze I to ZAWSZE jest coś za coś. W roblox by kupić robuxy trzeba miec kase czyli coś za coś (kasa za robuxy) tak samo jest na gamehagu..
(druga cześć) kamienie dusz WYMIENIAMY na robuxy czyli znowu jest coś za coś a te generatory czy inne smieci tylko wam bana dadzą lub okaza sie fejkowe
Polecam rbxninja tu nie musicie pisać ani hasła do konta ani Gmail
Wystarczy że zrobicie zadania i będziecie mieć.
istnieją sposoby np gamehag ***** ******* i aplikacja skins for roblox
moim zdaniem na tej apce to tak
Niestety, trzeba kupić jeżeli nie chcemy wirusów.
no to prawda są strony na coś takiego np. Gamegag
tylko na takich stronach jak gamehag...są też hacki ale raczej nie radze próbować no chyba że chcesz bana
Tak, Robuxy są za darmo, ale generatory z weryfikacją z SMS-em już darmowe nie są.
Na gamehagu są ale nie do końca bo jednak za KD
tak na rbxninja i rbxadder