AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconFlex Codex: anyone onlinee
unranked rank iconFlex Codex: hi
unranked rank iconБогдан Боб: hii
unranked rank iconIris sofia Gonzalez: Hi?????
unranked rank iconIris sofia Gonzalez: Hi
novice rank iconthe future: with proof ?
novice rank iconthe future: hey possible to release my point ?
unranked rank iconBober40: nawet moje 1$ co czekałem od wypłaty
unranked rank iconBober40: co była tamto wszystko przepadło
unranked rank iconBober40: inny  własciciel
unranked rank iconBober40: nowa strona nowe konta
unranked rank iconGabriel Orlowski: i had a old account
unranked rank iconGabriel Orlowski: why does my username and password not work anymore?
unranked rank iconChloePasha: very fun when withdraw rejects
unranked rank iconKandycloche: the gamehag exclusives looked good, if they have automatical tracking it'd be even better
AdminJoshverd: yessir, absolutely. We want Gamehag to be fun again.  Dancin emote (inline chat version) 
unranked rank iconVoid Diver: good times though, thanks for moderating/doing whatever to this website
unranked rank iconVoid Diver: ad*
unranked rank iconVoid Diver: i got an add for buff, that's how i remembered this
unranked rank iconVoid Diver: i know, right?!
AdminJoshverd: OG Gamehag was very cool
AdminJoshverd: We want to add that feature back, as well as getting Forums back up and running.
unranked rank iconVoid Diver: i miss this website a lot
unranked rank iconVoid Diver: i remember when you could write articles for gems and mine would always get rejected
unranked rank iconVoid Diver:  pepeJAM emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: Indubitably 
unranked rank iconVoid Diver: truly a pepe jam
AdminJoshverd:  pepeJAM emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: Understandable, best of luck!
Sign in to start chatting

25

0/160

Nooby na Rankedach

Kasztanek avatar

Kasztanek

May 28, 2019 at 06:58 AM

tez tak macie ze nie mozecie z rangi wyjsc bo macie noob team ? adobrze gracie , ja tak mam prawie co mecz wygram i przegram bo musza trollowac lub jak gram na adc to supp i jg nie pomagaja a jak gram na supp to adc slaby i na dodatek mid lub top feeduja sero? mam takiego pecha ? a jak u was?

KappaHype avatar

KappaHype

May 28, 2019 at 03:52 PM

Powiem Ci, że taka sytuacja występuje wszędzie, nawet w najwyższych dywizjach. Ludzie grają pod siebie, nie patrząc na innych, co skutecznie uniemożliwia wygraną. Aczkolwiek system w grze jest tak stworzony, że jeżeli grasz dobrze, to będziesz wbijał wyższą dywizję niezależnie od drużyn, które spotkasz. Jest to logiczne patrząc na fakt, że smurfujący gracze bez problemu wbijają wyższe dywijzę, nie pozostając w tej samej nawet przez dłuższą chwilę.

drenn3 avatar

drenn3

May 30, 2019 at 02:53 PM

Albo po prostu zwalasz winę na innych. Zdarzają się różne osoby, ale na pewno nie tak często.

Mans190 avatar

Mans190

May 31, 2019 at 06:50 PM

Zdarza się :I

piotrekosmanski avatar

piotrekosmanski

June 1, 2019 at 07:34 PM

Takie zycie xd

Kasztanek avatar

Kasztanek

June 2, 2019 at 07:34 AM

deenn3 uwierz co chwile mam noobow typek mial 16/10 chodzil na jg nie pomagal i bylo 4vs5 sry wkurza mnie to bo dobrze gram a ****** sie trafiaja

drenn3 avatar

drenn3

June 3, 2019 at 08:37 PM

Nie pomagał i miał 16/10? To jednak coś tam robił.

TheDragonBear avatar

TheDragonBear

June 4, 2019 at 02:58 AM

zdarza się taki przypadek

FLAeSports avatar

FLAeSports

June 10, 2019 at 02:18 PM

Tak, myślę że wszędzie tak jest

GabrieloXDDD avatar

GabrieloXDDD

June 15, 2019 at 12:23 AM

To jest mega nie fart. Włączam gierke a tam noobki na jungli no ja wale nic ugrac sie nie da

MRDSA2 avatar

MRDSA2

June 23, 2019 at 12:56 PM

Z głupotą się nie walczy , głupote się omija , dlatego zawsze gram na topie , midzie lub w jungli , raz mi się zdażyło grać na ADC ale dlatego że moja siostra była supportem a kumpel junglerem, jeśli nie ma się nikogo znajomego na suporcie albo na Adc to nie wygrasz.