11
0/160
kacpero907
February 24, 2023 at 12:10 AM
jak oceniacie opere gx?
Nrftr2k19
February 24, 2023 at 06:37 AM
przeglądarka pod względem zawartości jest naprawdę świetna,bo próżno szukać tejże samej przeglądarki która nie ma aż takich możliwości rozbudowania,tylko mnie trapi to,że przeglądarka bazuje na Chromium co jest podstawą dla Google Chrome znanego z pożerania dużej ilości pamięci ram,na szczęście jest limiter pamięci ram jak i cpu,więc można samemu ustawić limit,ogólnie to jedna z najlepszych przeglądarek jakie wogóle istnieje mym zdaniem
MajaB2004
February 26, 2023 at 12:52 AM
przeglądarka pod względem zawartości jest naprawdę świetna,bo próżno szukać tejże samej przeglądarki która nie ma aż takich możliwości rozbudowania,tylko mnie trapi to,że przeglądarka bazuje na Chromium co jest podstawą dla Google Chrome znanego z pożerania dużej ilości pamięci ram,na szczęście jest limiter pamięci ram jak i cpu,więc można samemu ustawić limit,ogólnie to jedna z najlepszych przeglądarek jakie wogóle istnieje mym zdaniem
niepa
February 26, 2023 at 11:42 PM
przeglądarka pod względem zawartości jest naprawdę świetna,bo próżno szukać tejże samej przeglądarki która nie ma aż takich możliwości rozbudowania,tylko mnie trapi to,że przeglądarka bazuje na Chromium co jest podstawą dla Google Chrome znanego z pożerania dużej ilości pamięci ram,na szczęście jest limiter pamięci ram jak i cpu,więc można samemu ustawić limit,ogólnie to jedna z najlepszych przeglądarek jakie wogóle istnieje mym zdanie
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.