33
0/160
XxLassiexX
April 23, 2022 at 02:10 PM
Bo nom zainstalowała robloxa ale go nie zbyt chce ( bo jak mama odkryje nwm jaką wymówkę zrobić XDD) dobra ale jak już mam robloxa ( mam nazwę ROBLOX studio) no to jak już jestem na swym koncie w wersji online to mogę grać w jaką grę chce? I czy ROBLOX ma wirusa? Martwi mnie rozszerzenie exe ale to jest rozszerzenie do gier ale no martwi mnie, pomożecie mi?
susnt
April 23, 2022 at 02:39 PM
Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.
ddx_Jakubo_
April 23, 2022 at 07:42 PM
chyba tak ale tez tego nie wime ale chyba się da ale też tego niewiem bo roblox jak zainstalujesz to nie odinstalujesz XD
lord2022
May 5, 2022 at 01:06 AM
jjkhggga
Axi_lied
May 8, 2022 at 12:00 AM
nwm wsm
Maja_Cat21
May 8, 2022 at 04:23 PM
Robloxa da się odinstalować jak każdą grę!
Kara_Lara
May 10, 2022 at 02:00 PM
tak roblox to jak kazda inna gra
adrian_dawidowski
May 10, 2022 at 09:11 PM
roblox to fajna gra
OnlyYuri
May 15, 2022 at 07:49 PM
Robloxa z tego co mi wiadomo można usunąć jak każdą normalną grę
Kubkubs3234
May 16, 2022 at 12:26 AM
wchodzisz w menu start, szukasz programy i funkcje, szukasz robloxa i klikasz odinstaluj
aina_anonimka
May 25, 2022 at 03:13 PM
da się odinstalować, tak można grać we wszystkie gry z niego, nie nie ma wirusa
hejhejuwubaka
May 25, 2022 at 03:50 PM
da się odinstalować, a co do tego jak grac to trudno wytłumaczyc, polecam poogladac o tym jakis filmiki na yt
0kittx
May 29, 2022 at 05:47 PM
1. możesz grać w wiekszość gier. Tylko nieliczne są za robux, ale to nie przeszkadza w grze.
2. roblox nie ma wirusa ( no chyba, że pobierasz z podejrzanych stron co właściwie nie ma sensu, bo roblox jest za darmo).
Emex_Yt1
June 8, 2022 at 06:07 PM
Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra.
MovementQ12
June 24, 2022 at 10:00 PM
nice żeby odinstalować bobloxa muszisz go usónąć i wejść w komputer odinstaluj zainstaluj i odinstaluj
blobloxa
iFilKu
June 26, 2022 at 05:37 PM
Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.