sbubela1
sbubela1
Gem12
felix auger alliasim
felix auger alliasim
Gem7
felix auger alliasim
felix auger alliasim
Gem7
PayPal
PayPal
Gem9,800
zzniez20
zzniez20
Gem46
oliverislucky45
oliverislucky45
Gem7,200
oliverislucky45
oliverislucky45
Gem7,200
lushnebula45
lushnebula45
Gem28,000
lushnebula45
lushnebula45
Gem18
RustClash
RustClash
Gem14,700
Zeesh Yyt
Zeesh Yyt
Gem8,750
Elizabeth
Elizabeth
Gem18
krwngsouhe
krwngsouhe
Gem2,100
krwngsouhe
krwngsouhe
Gem2,188
Goben Roben
Goben Roben
Gem8,750
Goben Roben
Goben Roben
Gem32
stievlioba
stievlioba
Gem2,800
stievlioba
stievlioba
Gem1,400
stievlioba
stievlioba
Gem1,050
stievlioba
stievlioba
Gem105
novice rank iconbrajanek: Okay
AdminJoshverd: He'll probably need to send a friend request
AdminJoshverd: yeah have him DM me on discord @Joshverd
novice rank iconbrajanek: Still hasn't helped, maybe I let him contact you 
apprentice rank iconArc: wdym what offers
AdminJoshverd: That should work
AdminJoshverd: Can you have him request a new link by clicking the "Resend" button in the banner?
novice rank iconbrajanek: @joshverd he said that still issuing that
unranked rank iconyes sir: i see you in chat 
unranked rank iconyes sir: what offers you doing here arc
apprentice rank iconArc: yea'
unranked rank iconyes sir: is jacob v7?
novice rank iconbrajanek: Okay
AdminJoshverd: @brajanek tell him to click the URL again
apprentice rank iconArc: Okay Christmas V7.
apprentice rank iconJacob: You know already Arc
apprentice rank iconArc: like what
apprentice rank iconJacob: most sites have rates around this
apprentice rank iconJacob: they aren't bad, they are average 
unranked rank iconJumpaa: Bad rates 
unranked rank iconАндрій Радковський: how to cashout money in steam valet???
apprentice rank iconJacob: few mins
unranked rank iconАндрій Радковський: как вывести деньги в Steam Valet????????
unranked rank iconyes sir: how fast
apprentice rank iconJacob: fast
unranked rank iconyes sir: how long is  cashout
apprentice rank iconJacob: Yes
unranked rank iconJumpaa: 1000 = 1$?
unranked rank iconGrind: catJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconАндрій Радковський: how to cashout money in steam valet?

33

0/160

Da się odinstalować robloxa? A jak już jest zainstalowany jak grać??

XxLassiexX avatar

XxLassiexX

April 23, 2022 at 02:10 PM

Bo nom zainstalowała robloxa ale go nie zbyt chce ( bo jak mama odkryje nwm jaką wymówkę zrobić XDD) dobra ale jak już mam robloxa ( mam nazwę ROBLOX studio) no to jak już jestem na swym koncie w wersji online to mogę grać w jaką grę chce? I czy ROBLOX ma wirusa? Martwi mnie rozszerzenie exe ale to jest rozszerzenie do gier ale no martwi mnie, pomożecie mi?

susnt avatar

susnt

April 23, 2022 at 02:39 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.

ddx_Jakubo_ avatar

ddx_Jakubo_

April 23, 2022 at 07:42 PM

chyba tak ale tez tego nie wime ale chyba się da ale też tego niewiem bo roblox jak zainstalujesz to nie odinstalujesz XD

lord2022 avatar

lord2022

May 5, 2022 at 01:06 AM

jjkhggga

Axi_lied avatar

Axi_lied

May 8, 2022 at 12:00 AM

nwm wsm

Maja_Cat21 avatar

Maja_Cat21

May 8, 2022 at 04:23 PM

Robloxa da się odinstalować jak każdą grę!

Kara_Lara avatar

Kara_Lara

May 10, 2022 at 02:00 PM

tak roblox to jak kazda inna gra

adrian_dawidowski avatar

adrian_dawidowski

May 10, 2022 at 09:11 PM

roblox to fajna gra

OnlyYuri avatar

OnlyYuri

May 15, 2022 at 07:49 PM

Robloxa z tego co mi wiadomo można usunąć jak każdą normalną grę

Kubkubs3234 avatar

Kubkubs3234

May 16, 2022 at 12:26 AM

wchodzisz w menu start, szukasz programy i funkcje, szukasz robloxa i klikasz odinstaluj

aina_anonimka avatar

aina_anonimka

May 25, 2022 at 03:13 PM

da się odinstalować, tak można grać we wszystkie gry z niego, nie nie ma wirusa

hejhejuwubaka avatar

hejhejuwubaka

May 25, 2022 at 03:50 PM

da się odinstalować, a co do tego jak grac to trudno wytłumaczyc, polecam poogladac o tym jakis filmiki na yt

0kittx avatar

0kittx

May 29, 2022 at 05:47 PM

1. możesz grać w wiekszość gier. Tylko nieliczne są za robux, ale to nie przeszkadza w grze.
2. roblox nie ma wirusa ( no chyba, że pobierasz z podejrzanych stron co właściwie nie ma sensu, bo roblox jest za darmo).

Emex_Yt1 avatar

Emex_Yt1

June 8, 2022 at 06:07 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra.

MovementQ12 avatar

MovementQ12

June 24, 2022 at 10:00 PM

nice żeby odinstalować bobloxa muszisz go usónąć i wejść w komputer odinstaluj zainstaluj i odinstaluj
blobloxa

iFilKu avatar

iFilKu

June 26, 2022 at 05:37 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra