Nathan Coner
Nathan Coner
Gem1,750
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem1,050
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem105
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem14
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem175
fnogaj
fnogaj
Gem187
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem7
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem4,200
tiagomfsantos
tiagomfsantos
Gem40
Dan Alpha
Dan Alpha
Gem3,528
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem3,500
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem1,750
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem1,050
fnogaj
fnogaj
Gem8
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem14
Nathan Coner
Nathan Coner
Gem175
Dan Alpha
Dan Alpha
Gem3,087
Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem1,750
Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem70
mano
mano
Gem28
unranked rank iconKatrinel Gorincioi: this is legit but I lost my account!
unranked rank iconShivam Yadav: KJEFIWHFHWUIFHUIHUIHUIRHIUEHIUFHEIUFHIUEHFUIEFHIUEHFIUHEIUFHEIUFHEIUFHEIUFHUIEFHIUEFHIUEFHIEUFHIEUFIEUFHIUEFHIUEFHIUEFHUIEFHEIUFHIUEFHIFUEHIUEFHEIUFHEUIFHEIUFHH
unranked rank iconShivam Yadav: hello i am new here can we get riot gift card
unranked rank iconaayushgurehiya: yes this is legit
unranked rank iconNolan Carder: i need robux
unranked rank iconNolan Carder: is this legit
AdminSwirfty: You can earn Gems by playing games and completing offers 
unranked rank iconreponsekdz06: how to get money
AdminSwirfty: We don't plan on adding any additional offerwalls at this time 
unranked rank iconthirdazmo: We need mm wall
novice rank iconmano: Ok
AdminSwirfty: Pending offers don't count towards the leaderboard 
novice rank iconmano: Does pending credit count towards the leaderboard?
novice rank iconJason: they usually release when they check it
unranked rank iconTerrence Acbar: Why is pending so long?
novice rank iconJason: new owners
unranked rank iconabc: give us our old accounts back
AdminSwirfty: :)
novice rank iconJason: :)
novice rank iconJason: somebody release my offer please :)
unranked rank iconfamiglia_romano: che serietà, fossi in voi mi vergognerei
unranked rank iconGreca : I don't understand how the site works
unranked rank iconGreca : In what sense?
unranked rank iconkrwngsouhe: kinda weird
unranked rank iconkrwngsouhe: i got it
unranked rank iconkrwngsouhe: oh
unranked rank iconkrwngsouhe: ?????
unranked rank iconkrwngsouhe: You do not have enough balance to redeem this reward.
unranked rank iconGreca : Hi I'm new, how does it work?
AdminChristian: peepoShy emote (inline chat version)

23

0/160

Top 3 skórek do Graves'a (LoL)

bodzwig1 avatar

bodzwig1

May 29, 2020 at 09:27 PM

Graves już od dawna posiada dużą ilość dostępnych dla niego do kupienia skórek. Jedne z nich są naprawdę świetne, inne natomiast moim zdaniem nie nadają się do grania i są po prostu paskudne. W tym artykule przestawię wam moją krótką listę 3 najlepszych skórek na tego bohatera, które są obecnie dostępne w sklepie. Pragą wspomnieć jednak na wstępie, że cała lista jest tylko moją własną, subtelną opinią i tak naprawdę nikt z was nie musi się z nią zgadzać. Mam jednak nadzieję, że wam się spodoba i zapraszam do czytania! <3 

Umieszczenie tych skinów na liście nie było dla mnie jakimkolwiek wielkim wyzwaniem i spędziłem nad tym naprawdę mało czasu - po prostu od początku wiedziałem co na mojej liście musi, oraz nie może się znaleźć. Sam wybieram Gravesa rzadko, ale na skinach w mojej ulubionej grze się znam.

Skórką, która na mojej liście zajmuje ostatnie miejsce, jest 
Pretorianin Graves
skórka ta przedstawia typowego wojownika Pretorian z jednego z dodatkowych uniwersum League of Legends, z którego wywodzą się również skiny z serii Pulsefire. W owym uniwersum te właśnie skórki toczą między sobą wojnę. 
wGa2ILhbzttHQbHLLfSCoyaKVCVZAs.jpg
Na skinie Graves przedstawiony jest jako Robot / Cyborg, który za wszelką cenę chce zniszczyć rasę ludzką i kosztuje 1350 Riot points. Model skórki w grze wygląda naprawdę dobrze, jest wykonany ciekawie i przyjemnie. Został on stworzony w niebiesko - białej kolorystyce, a "pelerynka", jak lubie to nazywać, którą zawieszoną trzyma zawsze na ramieniu jest koloru czerwonego, tak samo jak magazynek jego wielkiej i przepięknej broni. 
Graves używając swojej umiejętności "Q" wystrzela minę, która na końcu jej zasięgu eksploduje i do niego wraca. Jest to przedstawione w naprawdę fajny sposób, a animacja błyskotliwego, niebieskiego wybuchu wygląda cudownie. Podczas wystrzeliwania ogromnego pocisku za pomocą swojego R bohater pozostawia na przeciwniku potężny wybuch wyglądający niesamowicie z wszystkimi tymi dodatkowymi efektami. 
Osobiście skórka mi się bardzo podoba, lecz nadal myślę, że następne skórki są od niego jeszcze lepsze. 

Skin, który zajmuje drugie miejsce na mojej liście to zdaje mi się pierwszy tak dobry skin na tę postać, a jest to
Basenowy Graves, który kosztuje również 1350 Riot Points i uwierzcie mi - naprawdę jest warty wydania tych pieniędzy, jeżeli akurat szukasz jakiegoś dobrego skina na tego bohatera. 
9wVFALV66cnncHCjOAI1Is1xOgAovj.jpg
Pierwszą rzeczą, którą widać na pierwszy rzut oka jest to, że jego strzelba została zamieniona na pistolet na wodę! Ponadto podczas wszystkich umiejętności w tej skórce Graves tej wody używa, co wygląda naprawdę super! [no i jest bez koszulki ;) ].
Podczas wykonywania umiejętności "Q" bohater wystrzela balon z wodą. Wyobraźcie sobie jak śmiesznie musi wyglądać oberwanie krytycznie takim balonikiem. Natomiast używając "W" zamiast klasycznego granatu dymnego, pojawia się zraszacz blokujący wizję naszym przeciwnikom. 
Ale to jednak umiejętność "R" wygląda najbardziej epicko, gdzie nasza postać wystrzeliwuje prawdziwą wodną bombę we wroga, tworząc olbrzymią wodą falę! Skin ten bardzo mi się podoba i gorąco polecam nim pograć :3. 

A teraz przechodzimy do miejsca pierwszego na tej liście i kolejnego naprawdę cudownego skina, którym jest  - co pewnie was nie dziwi - 
Snow Day Graves korzystający z dmuchawy do śniegu, którą otrzymał od Mikołaja Brauma jako prezent na gwiazdkę zamiast swojej normalnej, tradycyjnej strzelby.
sIWJ5RPJWuuu9ynb6sDKNGSAFppYGy.jpg

Ten kosztujący 1350 RP skin na długo będzie moim ulubionym dla tego bohatera. Kocham gwiazdkę a ten skin oprócz przypominania o niej przynosi naprawdę wiele radości z gry i sam w sobie jest kozacki. 
Dzięki swojej broni Graves zamiast strzelać pociskami strzela - jak pewnie zgadliście - śniegiem! 
Nasi przeciwnicy naprawdę zmarzną od mrożących krew w żyłach, lodowatych śnieżkach z dmuchawy prosto w twarz. 
Zamiast chmury dymu na naszym "w", Graves postanawia przyzwać pingwinka, który zaczyna kręcić się dookoła na ziemi, tworząc małą śnieżną burzę. Możemy poczuć prawdziwy zimny klimat kiedy uderzymy przeciwnika całym naszym combo, grając tym cudownym, ubranym w zimową kurtkę i fajną czapeczkę bohaterem.

To już koniec tej krótkiej listy  - moim zdaniem - trzech najlepszych skórek do Gravesa. Mam nadzieję, że wam się podobało i dziękuję bardzo za czytanie <3 

Armissu avatar

Armissu

May 30, 2020 at 02:16 AM

Fajny artykuł

blubin avatar

blubin

May 30, 2020 at 02:19 AM

fajny

Uzilea avatar

Uzilea

May 30, 2020 at 03:07 AM

bardzo fajny

TSZV3 avatar

TSZV3

June 5, 2020 at 12:06 PM

Miałem mafie gravesa i tez byl fajnym skinem ;)

jakkar avatar

jakkar

June 5, 2020 at 12:09 PM

Moim zadnie Snow Day Graves jest najlepszy

SuperComadre avatar

SuperComadre

June 5, 2020 at 02:06 PM

ej fajnie nwm co dalej

Sas246 avatar

Sas246

June 5, 2020 at 02:49 PM

oficjalnie ten artykuł mi w niczym nie pomógł i niczego sensownego z niego się nie dowiedziałem.

dareqofficial avatar

dareqofficial

June 5, 2020 at 02:50 PM

FAJNY ARTYKUŁ POLECAM

xmenelx avatar

xmenelx

June 5, 2020 at 04:58 PM

to jest forum artykuły nie pisze się tu

Strototolo avatar

Strototolo

June 5, 2020 at 05:14 PM

fajny artykuł