11
0/160
m00n987
May 17, 2020 at 05:59 AM
Witam, wie ktoś może co trzeba zrobić, jeśli nie akceptuja screena bo nie zarejestrowałam nowego konta w grze? Jak trzeba sie zalogować zeby przeszło?
Domino_gameplay
May 17, 2020 at 07:25 AM
Tak, musi być nowe konto.
JAKUB848
May 17, 2020 at 02:45 PM
czyli ss nie przechodzą? czyli kolejna gra której nie warto grać dal kamieni...
Domino_gameplay
May 17, 2020 at 06:05 PM
Przechodzą, tylko musicie założyć nowe konto i wysłać screena z nickiem jak najbardziej podobnym do tego co macie tutaj. Cała filozofia, a zadania dosłownie na 15 minut lub mniej, łatwe 1700 kamieni :)
Vvolny90
May 17, 2020 at 06:43 PM
To może być problem, musiała byś mieć konto o takiej samej nazwie jak na gamehag. Takim samym e mailu, czyli jeśli twoje poprzednie konto już ma taką nazwę i zajęty e mail, możesz zmienić nick i e maila w grze na poprzednim koncie. Nie we wszystkich grach da się to zrobić, by stworzyć świeże zgadzające się z tym na gamehag. Bo z tego co mi się zdaje na gamehag e maila nie da się zmienić. Albo inny myk spróbować zrobić, zmienić nick na gamehag a na grze e maila, po to by go zwolnić i zrobić nowe konto z nickiem innym na gamehag w grze.
Streszczając może zmień jakoś trochę nick na gamehag a e mail w grze na tym poprzednim koncie. Stwórz nowe konto z nazwą jak na gamehag tą nową w grze. Następnie e mail też taki jak na gamehag, to tylko moje domysły, bo nie wiem jak dokładnie wygląda sytuacja, więc burza mózgów :boom:
Domino_gameplay
May 17, 2020 at 07:20 PM
Vvolny90 to nie ma nic wspólnego z mailem, ja podałem inny i mi zaliczyło, wystarczy założyć nowe konto z jakimkolwiek mailem który nigdy nie był używany w grze, nazwać postać tak samo jak twój nick na gamehag, wykonać zadanie, no i zrobić ss wykonanego zadania wraz z widoczną nazwą postaci. Konto musi być nowe i najlepiej założone przez link na gamehag.
Dantonator
May 17, 2020 at 07:22 PM
mi odrzucili bo tak, nawet misty nie pomogła
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.