Rain ends in

unranked rank iconCesar Molina: xd 1f98a emote (inline chat version)
novice rank iconUnited Kingdoooom: i want sleep.
novice rank iconUnited Kingdoooom: can i tell you something
AdminSwirfty: The minimum cashout amount for RustClash is 500 Gems
unranked rank iconKilboBaginz420: Just wondering, what's the minimum cashout? I was trying to pull $0.63 via rustclash, but it wasn't letting me! thanks for any help. sorry, first day!
AdminJoshverd:  pepeJAM emote (inline chat version)  yessir
unranked rank iconRoben Galand: thx buddy
AdminJoshverd: Once Bitlabs lets us know the offer is pending, our system should show it as well.
unranked rank iconRoben Galand: so when i work on bitlabs i dont need to wait like 10 days to get approve?
AdminJoshverd: Offers don't always pend, only when they need to be checked by an admin. We usually approve offers and redemptions pretty quickly tho  Very Cat emote (inline chat version) 
unranked rank iconRoben Galand: nothing instantly? Weirdge emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: All offers can pend
unranked rank iconRoben Galand: bitlabs offers are pending?
AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconRoben Galand: hi
unranked rank iconRoben Galand: ll
AdminJoshverd:  Cash emote (inline chat version) 
unranked rank iconBober40: money raibn?
unranked rank iconBober40: rain
AdminJoshverd:  FeelsRainMan emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: rain
unranked rank iconBober40: rain
AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconTareq Abu Zuluf: hi
AdminJoshverd: Rain is live, refresh your browser to see it!
unranked rank iconiliavozn: ???
unranked rank iconiliavozn: Че с сайтом случилось,нету больше раздач  ключей бесплатных:
unranked rank iconSofia Slitine el mghari:  catJAM emote (inline chat version) 
AdminJoshverd:  Vibin emote (inline chat version) 
unranked rank iconSofia Slitine el mghari:  Very Cat emote (inline chat version) 
Sign in to start chatting

25

0/160

Medal of Honor: Allied Assault czyli pierwsza gra wojenna w jaką grałem.

interista avatar

interista

July 31, 2017 at 03:41 AM

Gra Medal of Honor: Allied Assault została wydana przez amerykańską firmę Electronic Arts. Premiera gry miała miejsce w 2002 roku.
Medal of Honor to dynamiczna gra akcji , która przenosi nas w wydarzenia z II wojny światowej. W grze wcielamy się w sierżanta armii amerykańskiej Mikea Powella. Gracz obserwuje świat gry z perspektywy pierwszej osoby. Kapania gółwna gry składa się z dwudziestu niezwykle rozbudowanych misji opartych na historycznych działaniom wojennym. Oprócz kampanii gółwnej gra daje nam do zaoferowania tryb wieloosobowy. W trybie wieloosobowym możemy się zmierzyć w czterech różnorodnych trybach. Każda z misji rzuca przed graczem nowe wyzwania , które musimy stoczyć w pojedynke albo z naszą drużyną operacyjną. Silnik jaki zastosowano w grze to id Tech 3 , który pozwolił odtworzyć trójwymiarowy świat. W grze mamy okazje zmierzyć się z kilkoma typami różnorodnych przeciwników. Gra daje nam do dyspozycji dwadzieścia jeden broni zgodnych z okresu II wojny światowej. Sukces jaki przyniosła gra Allied Assault spowodowało wydaniem do niej dwóch dodatków. Twórcy gry inspirowali się kultowymi filmami wojennym jednym z nich był film pod tytułem Szeregowiec Ryan.

Ocena gry:
-Muzyka 10/10
-Fabuła  10/10 
-Klimat   10/10 
-Silnik      9/10 
-Grafika   7/10

Ta gra to klasyk spośród gier wojennych.
Życzę miłych chwil z rozgrywki.

jaruch73 avatar

jaruch73

October 28, 2017 at 04:52 AM

Dzisiaj brakuje takich gier. Może kiedyś ktoś odświeży serię z drugiej wojny światowej. Ta gra miała klimat.

brakimienny avatar

brakimienny

July 30, 2019 at 09:48 PM

Tę gre da się zainstalować na Windows 7? (Wiem data XD)

Ismajoro avatar

Ismajoro

July 31, 2019 at 12:05 AM

Krótko zwięźle i na temat

pyza995yt avatar

pyza995yt

February 21, 2021 at 02:56 AM

oj szkoda że dawno żadna część nie wyszła

Lezore2 avatar

Lezore2

February 21, 2021 at 03:24 AM

fajny artykul

Kromeczka avatar

Kromeczka

February 21, 2021 at 05:22 AM

ja nie lubie takich gierek

hubson2912 avatar

hubson2912

February 21, 2021 at 01:39 PM

Też w to grałem ale przez pewien błąd z DirectX nie mogłem jrj przejść. Mogłeś napisać to jako artykuł to jeszcze być KD dostał.