18
0/160
Orchidae
October 16, 2021 at 02:45 AM
Hej :) Generalnie mam 2 sprawy do omówienia. 1. Co sądzicie o 3 rerunie Tartaglii? 2. Co sądzicie o Qiqi 1) Na temat już trzeciego rerunu postaci zdania są podzielone, jedni uważają że jest to świetnym pomysłem z racji tego, że Childe jest postacią bardzo lubianą, drudzy zaś sądzą, że rerun ten był niepotrzebny a Mihoyo powinno wkońcu zrobić powrót postaci jak Albedo na którego czekamy już bardzo długo :/ Osobiscie uważam, że rerun naszej rudowłosej postaci w obecnej sytuacji nie jest zbyt dobrym pomysłem, banner przed był bannerem również z hydro postacią, po bannerze Tartaglii natomiast mamy kolejnego świetnego dpsa a postacie 4* są żywcem wzięte z banneru Ayaki. Gdyby Mihoyo zrobiło powrót postaci przy wydaniu jej regionu - ,,Snezhnayi" mogłoby to być bardziej racjonalne jako iż trzymałoby to fanów bohatera w napięciu aż do jego powrotu a sam temat tego regionu jest bardzo ciekawy np. za sprawą Tsaritsy, wspomnianego wyżej Tartaglii oraz La Signory. 2) Co raz częsciej zauważam jak hejtowana jest Qiqi, ludzie często przegrywają 50/50 dostając tą małą kobietkę, nie jest jednak zbyt lubiana. Często widuję oburzenie słysząc że postać ta jest słaba. Każda postać ma swoją rolę w grze a Qiqi nie jest typowo dpsem, wiadome jest to, że nie zrobi tak dużych liczb jak przykładowo Hu Tao, jednak czy jest to powód to takiego bullingu? Qiqi dzięki swojemu skillowi zapewnia dobrą eksplorację świata jeśli chodzi o wodę, skill trwa całkiem długo, gdy płyniemy lodowy most tworzy się sam. Gdy switchujemy postacie skill pozostaje aktywny co umożliwia nam bardzo łatwe reakcje jak np. freeze który jest niezbędny do oceanida :), ponadto Qiqi to świetny healer! Gdy w domainie widzę osobę która wybiera Qiqi czuję się bezpiecznie i wiem, że nie umrę po raz kolejny farmiąc moje jak zwykle 40 def artrfaktów.. Zatem chciałabym usłyszeć waszą opinię na temat tej postaci, czy naprawdę jest na co tutaj narzekać.
kawoujemny
October 22, 2021 at 02:21 PM
fajna postać do grania
ZefirInNexus
November 28, 2021 at 04:17 AM
Ja tam cenię sobie Noelle choć Diluca mogliby mi dać.
Agata520
December 4, 2021 at 10:11 PM
nie wiem lol xd
Shiyano
December 14, 2021 at 01:10 AM
Nie podobał mi się rerun a qiqi dobrze zbudowana może zdziałać cuda i zapewnić wam dobre leczenie
Chiaku
December 21, 2021 at 09:51 PM
No w sazadzie jeśli chodzi o rerun Tartagli to był już jego trzeci rerun i myśle że to lekka przesada ponieważ przez to inne postacie które nie miały rerunu.A jeśli chodzi o Qiqi to jest Spoko
PeQu_PeQ
June 16, 2022 at 03:23 PM
qiqi ma dobrego heala
tempyhju123
July 28, 2022 at 04:27 AM
mysle ze ta gra nie ma sensu i nie wiem czemu w to jeszcze gram z kazda aktualizacja coraz nudniej
nirfea
February 25, 2024 at 11:44 PM
nie wiem nie mam qiqi nie wiem jakim cudem nie dostalam jej ani razy w ciagu 2 prawie 3 latach, a rudy zarabisty
Veni736
March 14, 2024 at 06:26 PM
super postać bardzo dobry z niech lekarz
l
p
p
m
a
c
p
p
p