Na 100% Nie znacie wpisczie #NoweŻycieżOskarem
#a #b #e #t # p #5 # 4 #1 #no
Robuxy są warte. naprawde warte
warto gdy będziesz grał w robloxa całkiem długo
jeśli ktoś długo i bardzo często gra to na prawdę się opłaca
bardzo przydał mi się ten wpis dziękuje
ja polecam bardzo kupować robuxy sam zbieram ale nie mam 3 poziomu i ps pls dacie jakieś kd i jeszcze dodaje do znaj na gamehag i roblox
warto na gamehag bo to najlepsza stronka
Ja mam robuxy, ale na razie nie mam ochoty ich wydawać :))
ja polecam bardzo kupować robuxy sam zbieram ale nie mam 3 poziomu i ps pls dacie jakieś kd i jeszcze dodaje do znaj na gamehag i roblox
nie warto bo i tak po pewnym czasie już nie będziesz w to grać. to tylko moje zdanie.
Szkoda że w minigrach kd nie wyskakują wogóle czy gram godzine czy 10minut nie ma znaczenia a myślałem że to zależy od zdobytych punktów w danej grze ale zdobyłem tyle co trzeba a nawet więcej i tak nic nie dostałem.Lecą wogóle jakieś kd w minigrach?
Szkoda że w minigrach kd nie wyskakują wogóle czy gram godzine czy 1minut nie ma znaczenia a myślałem że to zależy od zdobytych punktów w danej grze ale zdobyłem tyle co trzeba a nawet więcej i tak nic nie dostałem.Lecą wogóle jakieś kd w minigrach?
ale ogólnie to jest nawet spoko ten artykuł shdklasd
Warto najbardziej na gamechack pn można za darmo w łatwy sposub wygrać bardzo dużo robux
nie wiem moim zdaniem tak ale nie za duzo :)
Szkoda że w minigrach kd nie wyskakują wogóle czy gram godzine czy 10minut nie ma znaczenia a myślałem że to zależy od zdobytych punktów w danej grze ale zdobyłem tyle co trzeba a nawet więcej i tak nic nie dostałem.Lecą wogóle jakieś kd w minigrach?
ja nie mam 3 lvl i robux kupic moge i