fajny artku艂 ale po co tyle komplikacj skoro tu s膮 robuxy prawie za darmo
twoje kamienie dusz jesliuwazasz ze chcesz na to wydac to zrob to
ja uwa偶am 偶e mo偶na kupowa膰 i niekupowa膰 dlaczego kupowa膰? w艂a艣nie dlatego 偶e mo偶e sie nie op艂aca膰 ale po 1.Kupienie robux贸w zajmie chwila a ludzie poprostu nie umiej膮 czeka膰 a takie strony zajmuj膮 od kilku godzin do nawet mo偶e 1 dnia. po 2.Robuxy s膮 wyznaczone cen膮 a niekt贸re strony to zwyk艂y scam i mog膮 wam zabra膰 du偶o pieni臋dzy z karty je艣li ktos poda. po 3. i tutaj zwyci臋偶a "nie kupowa膰" gdy偶 no robuxy kosztuj膮 wiadomo a na stronach takich jak "gamehag" mo偶na kupi膰 sobie tyle robux贸w ale nie za pieni膮dze trzeba z kilka dni 偶eby nazbierac ale op艂aca si臋 gdy偶 dostajesz du偶o robux贸w i nie wydajesz ani z艂ot贸wki.
Taka moja opinia i uwaga.
Nie wiem nie znam sie ale uwazam ze to tylko gra i nie warto
nie nieoplacasie narnowanie pieniedzy
Nie warto, gamehag lepszy.
Warto napewo :) ale w gamehag
Nie Warto! Gamehag lepszy!
je艣li kto艣 sporo gra w robloxa to czm nie ale je艣li to jest tylko taka gierka raz na ruski rok to niezbyt
Moim zdaniem warto kupowac
Nie Warto. Cena robux贸w jest bez sensowna. 1 Robux 10 kamieni dusz czy tam iles beznadziejnie
W Robloxie 350 robux to chyba 20 z艂otych a tu musisz gra膰 albo zarabia膰 na czym艣 nie op艂aca sie :money_mouth:
nie warto, istnieje takie co艣 jak darmowe robuxy hehe
jak kto艣 lubi wydawa膰 hajs to tak ale raczej nie warto
warto ja sam kupilem 800robux
dobrze ze mozna miec za darmo robuxy bo kiedys bede zbieral na gamepass ale potrzebuje jakies duzo klejnot贸w
32 klejnotow tyle kosztuje 1 robux bo tyle kosztuje bo musi jakos aplikacja zarabiac na czasu grania bo przez zarabia kase i przez to darmowe robuxy sa