Prestige Xx
Prestige Xx
Gem5,316
PayPal
PayPal
Gem5,160
Shop
Shop
Gem3,560
RustClash
RustClash
Gem10,350
Atia
Atia
Gem7
chayennemoura12
chayennemoura12
Gem20
linapetersx
linapetersx
Gem50
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem1,890
hanfred
hanfred
Gem30
Khan
Khan
Gem1,750
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem28
VYPER GAMER
VYPER GAMER
Gem30
VYPER GAMER
VYPER GAMER
Gem10
linapetersx
linapetersx
Gem46
VYPER GAMER
VYPER GAMER
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem50
eway
eway
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem50
fnogaj
fnogaj
Gem246
Chuva

Gem0

SystemGamehag: 4 users received Gem80 from the Rain.
AdminJoshverd: 5Head emote (inline chat version)
unranked rank iconيوسف يوسف: Meowdy emote (inline chat version) Capybara stare emote (inline chat version)
AdminJoshverd: peepoHey emote (inline chat version)
unranked rank iconيوسف يوسف: what
unranked rank iconيوسف يوسف: اه
AdminJoshverd: Yo emote (inline chat version)
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) Dog Arrive emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Petcapy emote (inline chat version)
unranked rank iconVYPER GAMER: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: peepoHey emote (inline chat version)
unranked rank iconVYPER GAMER: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Cash emote (inline chat version)
SystemGamehag: @KilboBaginz420 tipped Gem100 to the Rain
AdminJoshverd: Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconKilboBaginz420: Busy days at work. Still gotta get these gems going when I can!
apprentice rank iconKilboBaginz420: Haha, yep, took a bit!
AdminJoshverd: GIGACHAD emote (inline chat version)
AdminJoshverd: killbo with the new rank icon
apprentice rank iconKilboBaginz420: Mhm emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Modcheck emote (inline chat version)
SystemGamehag: 5 users received Gem17 from the Rain.
novice rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconmo111: ee
unranked rank iconmo111: ee
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconChaitanya Sai Lakshmi: i have roblox
AdminJoshverd: Vibin emote (inline chat version)
unranked rank iconSinan Senkaya: Roblox
Faça login para começar a conversar

58

0/160

Czy warto kupować robuxy?

shinyaga avatar

shinyaga

July 20, 2020 at 01:48 AM

ja takiej cierpliwości nie miałam więc wydałam 5 zł żeby brakujące uzupełnić

shinyaga avatar

shinyaga

July 20, 2020 at 01:48 AM

Pozdrawiam was!!!!

shinyaga avatar

shinyaga

July 20, 2020 at 01:50 AM

Powiem że jak kupywać to mało jak coś
HugolinaGehA avatar

HugolinaGehA

July 20, 2020 at 02:39 AM

Ja mam Obucks 5 USD mogę się wymienić nawet na 10 zł PayPal bo nie mam nawet jak tego użyć
AlkosMag avatar

AlkosMag

July 20, 2020 at 06:49 AM

Nie wiem ale na pewno Vipa tutaj się nie opłaca dostałem 25 kd z dodatkowej skrzyni i jakas słaba grę w którą nawet nie zagram
Barteq122 avatar

Barteq122

July 20, 2020 at 01:00 PM

spotterka [chyba najdłuższa wiadomość jaka do tej pory do nas dotarła]: Wczoraj na przystanku Żeglarska w stronę centrum około godziny 21 dwóch mężczyzn oraz kobieta awanturowali się i zachowywali w sposób bardzo agresywny. Już zbliżając się do przystanku widać było, jak rozjuszona kobieta wymierza ciosy jednemu z mężczyzn, który próbuje je omijać. Wybiegali oni na ulicę w czasie kłótni, samochody trąbiły próbując ich ominąć, słychać było krzyki i przekleństwa. Na przystanku było dużo osób oczekujących na autobus, wśród Nich Pani z malutkim dzieckiem w wózeczku czy około 11-letnia dziewczynka w pobliżu, która instynktownie przybliżyła się do matki, kiedy bijący się przemieszczali się z miejsca na miejsce. Matka oraz dzieci stały zaraz obok ściany przystanku. Słychać było rozmowy niezbyt przejętych tym gwałtownym zachowaniem osób, które zachowały się, jakby nic się nie wydarzyło. W pewnym momencie przystanek zatrząsł się od naporu osób, które kłóciły się. Stało się to bardzo blisko Pani z wózkiem oraz dziewczynki stojącej obok Niej. Awanturująca kobieta wyglądałam, jakby straciła wszelkie hamulce. Mężczyźni byli bez koszulki. Widać było, że byli dobrze zbudowani. Byli doprowadzeni do granicy wytrzymałości i powoli przestawali się hamować. Nie wiadomo, czego dokładnie dotyczyła kłótnia, ale była tak gwałtowna, że nie wiadomo, co się może zaraz wydarzyć. W pewnym momencie nadjechał długo oczekiwany autobus. Wszyscy zaczęli spieszyć się do wejścia. Wsiadając usłyszałam głos Pani będącej matką niemowlaka. Zwróciła się ona do małej dziewczynki mówiąc: nie martw się, nie zostawię Cię tutaj samej. Powiedziałam do Niej: Niech Pani lepiej weźmie swoje dzieci i wsiądzie do autobusu z Nami. Kiedy drzwi się zamykały, usłyszałam odpowiedź: to nie jest moje dziecko.. To nie jest moje dziecko..
Do teraz nie mogę sobie wybaczyć, że zamiast posłuchać impulsu i nacisnąć guzik stop, wysiąść, pozwoliłam, żeby autobus odjechał. Byłam pewna, że przestraszona jedenastolatka jest córką tamtej Pani. Wszyscy wsiedli, a jedyną osobą, która stanęła w obronie dziecka, była młoda, szczupłej budowy kobieta, która sama miała przecież dziecko w wózeczku! Została Ona sama w centrum bijatyki, w nocy, nie mówiąc o wściekle gryzących komarach.. Zwróciłam się do innego pasażera, który w czasie awantury rozprawiał zawzięcie na jakiś temat, choć stał tuż obok Nas, oraz do kierowcy. Poinformowałam ich, że dzwonię na policję, że tamta dziewczynka nie jest córką kobiety. Wtedy współpasażer powiedział mi, że też się nad tym zastanawiał i nie ma co czekać. Oboje zadzwoniliśmy na policję i wyjaśniliśmy, co się stało. Dziękuję kierowcy za to, że obiecał również poinformować policję o zajściu i czekał chwilę na przystanku, aż wyjaśnię mu, co się stało.
Może to tylko jedna z tysiąca takich sytuacji. Jednak są takie momenty, kiedy sekundy decydują o zdrowiu i życiu innych. Ciekawe, że wiele osób z chęcią pytało i rozmawiało o tym, co się stało, okazując żal... Ale kiedy przyszło reagować na niebezpieczeństwo - jak za ścianą.. Obojętność ludzi w takich chwilach zadziwia. Łącznie z moją, bo nie miałam dość odwagi, żeby zostać na przystanku czy wysiąść przystanek dalej, żeby pomóc. Tchórzostwo i wygodnictwo niewiele różni się od obojętności. Lepiej udawać, że nic się nie stało, póki sprawa nie dotyczy mnie..
Są różne osoby na świecie. Jedni są bardziej agresywni i łatwo wyprowadzić ich z równowagi. Czasem puszczają nerwy, szczególnie jeśli chodzi o różne sytuacje międzyludzkie, związki, zdrady itp. Jednak jeśli przez takie sytuacje cierpią niewinne osoby, to nie da się udać, że nic się nie dzieje. Co można powiedzieć, jeśli przez głupotę dorosłych cierpi dziecko? Proszę i apeluję do innych, żeby rozejrzeli się czasem wokół na potrzeby innych. Jeśli jakimś przypadkiem ta dziewczynka była córką kobiety bez hamulców, to nie są rzeczy, jakie powinna widzieć. To jest niegodziwe. Rodzice, którzy narażają dzieci na taki strach i niebezpieczeństwo powinni być karani. Tyle się mówi o przemocy dorosłych - a ja pytam, jakie dajemy wzorce dzieciom? Czy dajemy im odczuć coś takiego jak moralność, zdrowe bariery, odpowiedzialność? Czy matka, która naraża dziecko na takie sytuacje, jest odpowiedzialna? Jedyną trzeźwo myślącą, wrażliwą na innych i niezwykle odważną kobietą była tam pewna młoda Pani, wyrazy szacunku w jej stronę. Jak na dziwny zbieg okoliczności - ta Pani sama miała pod opieką dziecko w wózku. Nie bądźmy jak skały i ślepcy, kiedy coś się dzieje. Nie stójmy za ścianą. Jeżeli jakimś cudem czytasz to, młoda damo, przepraszam Cię za to, że chociaż jestem dorosłą, młodą osobą, nie byłam tchórzem, żeby zostać i Ci pomóc. Przepraszam Panią z dzieckiem za to, że nie zostałam.
Venusowa avatar

Venusowa

July 21, 2020 at 11:30 AM

Ja mam robuxy z tej stronki, polecam :3
sylwiaplz avatar

sylwiaplz

July 21, 2020 at 11:43 AM

nie warto jest duzo stron ale fajne podales sposoby artykłól fajny ja osobiscie zbieram na strokach ie tylko gamehag i amm ładnego avatara kilka ciuszklów i bloxbuega wiec o kozaak sposobu są nei warfto in my opinion

sylwiaplz avatar

sylwiaplz

July 21, 2020 at 11:44 AM

ale kazdy powinien to przemyslec zamiast wydac a głupote
Klemcia avatar

Klemcia

August 15, 2020 at 12:30 PM

moim zdaniem warto ale nie przesadzaj z tymi robuksami bo późnien będziesz chciał jeszcze więce i wydasz coraz więcej hajsu na robuxy
sowkalotka2 avatar

sowkalotka2

August 15, 2020 at 02:08 PM

nie warto

Skwerix_12 avatar

Skwerix_12

August 15, 2020 at 02:55 PM

Według mnie warto
Melissa_23 avatar

Melissa_23

August 15, 2020 at 03:47 PM

nie warto ale jak sie bardzo chce to mozna kupic :)
dawidosswwww avatar

dawidosswwww

August 15, 2020 at 04:40 PM

ile gracie w cs"a
dawidstary123 avatar

dawidstary123

August 16, 2020 at 02:33 PM

lepiej nie grac w robloxa jedynie bloxburg nie jest tak bardzo pay to win
wilkolak2746 avatar

wilkolak2746

August 16, 2020 at 02:47 PM

pewnie kupuj w grze dla dzieci zeby chodzic kwadratowym chlopkiem w lepszej fryzurze
domipysiaq avatar

domipysiaq

August 16, 2020 at 07:38 PM

moim zdaniem,zależy jaka ilość
Marmo4 avatar

Marmo4

August 17, 2020 at 03:31 PM

nie bo tutaj możesz wymienić za darmo
Laczkin avatar

Laczkin

August 17, 2020 at 10:21 PM

nie opłaca się