no właśnie jak ktoś chce to niech kupuje ale po co jak tu masz za free po 3 lvlu
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
warto kupić ale nie za dużo
najłatwiejszy sposub = kupić robuxy ( he, he,najłatwiejszy ale najdroższy) a tak wgl darmowe robuxy możemy zdobyć na Gamechagu i na . *******
chociaż w sumie to co piszę jest bez sensu bo każdy to wie
Według mnie się opłaca,gram w robloxa 3 lata i jakoś mi się nie znudził
ROBUXY SĄ BARDZO PRZYDATNE POZDROO
ześć, w tym artykule opisze jak łatwo zdobywać robux.
Dla tych, którzy nie wiedzą roblox to gra w której każdy może zrobić własny tryb (sandbox) i sprzedawać rożne rzeczy. Robux to waluta premium do właśnie tej gry za, którą możemy kupiwać przedmioty do avataru lub gamepassy w grach.
Miejsce 5 sprzedawanie modelów i skryptów.
Możemy sprzedawać modele, czyli różne budowle stworzone na roblox studio (omówienie później) przez graczy które możemy udostępniać za darmo lub sprzedać za wybraną ilość robux'ów tworzymy je przez łączenie bloków, skryptów, terenu i wielu innych rzeczy. Skrypty (script-omówienie póżniej) możemy sprzedawać tak samo jak modele i my je tworzymy, script'y są trudne do robienia i trzeba się nauczyć wszystkich funkcji.
Miejsce 4 trad'owanie.
Gracze z roblox premium (Omówienie w kolejnym punkcie) mogą się ze sobą trad'ować, czyli wymieniać miedzy sobą itemy. Można wymieniać tylko hat'y (czapki) i gear (przedmioty) które są limitowane, czyli kolekcjonerskie są też iemy limited U, czyli limited tylko jest ograniczona liczba sztuk. Czasami możemy kupić taki item za 30 robux, a w przyszłości może będzie wart kilkaset tysięcy robux'ów, to może być bardzo opłacalne, można stracić bardzo dużo robux'ów.
Miejsce 3 sprzedawanie koszulek i innych item'ów.
Aby sprzedawać koszulki trzeba mieć roblox premium za 4.99$ na miesiąc w gamehag można łatwo zamówić roblox gift card 10$ za 9500 Kamieni dusz. Gdy mamy roblox premium możemy sprzedawać koszulki i inne żeczy do avataru na youtube jest wiele poradników tworzenie koszulek i zarabiania na nich.
Miejsce 2 stworzenie własnego trybu.
W roblox każdy może tworzyć własny tryb za pomocą dodatkowej aplikacji Roblox Studio. Dzięki tej aplikacji każdy może z łatwością tworzyć własny wirtualny świat Umożliwia ona tworzenie terenu, bloków, i script'ów. Script'y to tak zwane "scenariusze" na których możemy pisać co ma się zdarzyć, co się stanie, gdy... Na youtubie wiele osób tworzy poradniki na ten temat, jeś
nie, nie warto ponieważ więcej wydasz pieniędzy
Ja tam nigdy nie kupowałam bo tak dużo nie gram w robloxa, ale jak ktoś bardzo lubi tą gre to droga wolna xD (ale rymy kurde)
powiem tak. Jak chcesz to kup a jaknieto gamehag wiecie
ja właśnie po to jestem na tej stronie
lepiej tu kupić robuxy bo masz praktycznie za darmo. Nawet jak będziesz pisać artykuły, codziennie się logować, robic zlecenia to za jakiś czs nazbierasz trochę tych KD i będziesz mogł wydać je na robuxy :)
nie warto, roblox szybko mi sie znudził po prawie roku grania
Moim zdaniem lepiej tu uzbierać i kupić
ja gram lubie kupowac max kupionych to 540 R
skoro tak robuxy sa przydatne