Warto kupować jak dla kogo. Jedni będą grali i warto a drudzy nie i nie warto.
kto pujeskdd due że wygrasz licytację ihave internet i nie trzeba za nie ma co się dzieje na serwie na to nie tylkoze zdjęciem na serwie nie ma być moderatorem społeczności lokalnej oraz oszukiwanie nie jest w stanie
tak warto masz duzo bonusow do gier :) .
jak dla mnie to zależy czy się chce
dlamnie nie bo roblox jest głupi :grinning::grinning::grinning::grinning::grinning:
nie warto lepiej kupic je na gamehag
ludizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
opłaca się do fajnych gier, bo bardzo się czasami gamepassy bardzo przydają, ja kupiłem już z 4k robux a gram z rok. Polecam bardzo
szczeże to się nie opłaca
nie jak morzesz wygrywać je tak jak ja ze skrzyń 20robux i 50robux za darmo!!!! sp k i nie y nie trzeba się nauczyć się nauczyć na serwie nie jest to y nie raz i have no i tak mam że ma się co najmniej kilka razy nie jest na telefonoe
z w rozwoju regionalnego programu województwa śląskiego uniwersytetu medycznego im back mtf nie ma co się dzieje w rozwoju wsi nie ma co się dzieje w rozwoju wsi nie trzeba było się nie kce nie jest na tyle by to nie tylko ustawy z dnia na dzień dzisiejszy nie trzeba się nauczyć na sprawdzian chomikuj pl chomikuj lektor napisy chomikuj pl i tak robię swój discord nie ma być Teraz i nie trzeba było długo i nie tylko ustawy z którym miałem okazję zobaczyć kanał najlepiej tracić na serwie i nie ma być na bieżąco z nowościami na chacie na serwie nie trzeba było długo i tak zabiłem moją pasją jest film z ich strony więc na razie jest to jest y nie jest to nie jest w stanie je w naprawie jest to jest dla nas bardzo stary zegar z którym nie udało mi klawiaturę w rozwoju i promocji i reklamy tablica to bezpłatny dostęp do szkoły na serwie na to że wygrasz na serwie na to że ja mam wyższą szkołę w tym roku będzie się nie spaliło i nie ma co liczyć z tym serverze nie jest na tyle by to naprawić nie jest w czymś nie ma być moderatorem lub najpierw w rozwoju wsi z dnia na chacie i have no tak robię to dla ciebie i nie trzeba było się spodziewać że wygrasz licytację na chacie na serwie nie ma być moderatorem społeczności lokalnych i nie ma być moderatorem społeczności lokalnych władz państwowych oraz na stronie o której mówi się nie kce na to co jest dla mnie bardzo cieszy tyle XD
Kup jak chcesz bo ja w to nie gram
ja polecam poniważ nie da się ich kupić przez PSC
nie jest warto bo mozna ulepszyć builder club i samemu mozna robić rzeczy
czyli warto czy nie warto?