j

jacobjack199310
Gem7,200

m

mfeelgood1202
Gem31

m

mano
Gem7,200
Rossi Pini's avatar
Rossi Pini
Gem22,400

j

jacobjack199310
Gem7,200
Siery's avatar
Siery
Gem5,600
FlashStorm11's avatar
FlashStorm11
Gem8

p

pepoahmed510
Gem2,800

p

pepoahmed510
Gem1,400

w

www.chickboy12345
Gem12

p

pepoahmed510
Gem1,050

p

pepoahmed510
Gem105

p

pepoahmed510
Gem14
Zahid S's avatar
Zahid S
Gem12

p

pepoahmed510
Gem3,500

p

pepoahmed510
Gem1,750

p

pepoahmed510
Gem1,050

p

pepoahmed510
Gem14

p

pepoahmed510
Gem3,500

p

pepoahmed510
Gem1,750
AdminSwirfty: All of the offerwalls are on the main page 
unranked rank iconMohamed Tarek: when i click on games
unranked rank iconMohamed Tarek: i see no offerwall tho
AdminSwirfty: Games are still offers
unranked rank iconMohamed Tarek: So?
unranked rank iconMohamed Tarek: I completed a challenge inside a game that I shd get rewarded for but I didn’t
unranked rank iconMohamed Tarek: Not offers
unranked rank iconMohamed Tarek: It’s the games 
AdminSwirfty: There's a support tab on all of the offerwalls you can click on 
unranked rank iconMohamed Tarek: How?
AdminSwirfty: You should contact the offerwall's support 
unranked rank iconMohamed Tarek: Help?
unranked rank iconMohamed Tarek: Guys I just completed one of the challenges in a game but nothing happened
unranked rank iconBober40: maybe code?
AdminJoshverd: Np  pepeD emote (inline chat version)
unranked rank iconXgreen 0fficial: Alr thanks
AdminJoshverd: Usually just for a few hours
unranked rank iconXgreen 0fficial: How long?
AdminJoshverd: Every offer is held
unranked rank iconXgreen 0fficial: I'm just asking before so I know if you hold it 
AdminJoshverd: I don't see any offers pending for you at the moment
unranked rank iconXgreen 0fficial: Do you release Dream.bet on RevU?
AdminJoshverd: Yes, offers are held but are usually released within a few hours. You will receive a notification and an email when your offer is approved.
unranked rank iconXgreen 0fficial: Does Gamehag hold offers?
unranked rank iconYobz: yo perdin 2500 GA  pero no fue la gran cosa
unranked rank iconYobz: Vamos, demosle otra oportunidad
unranked rank iconLetra Chica: scam?
unranked rank iconpedrolazo317: Y más
unranked rank iconpedrolazo317: Pases
unranked rank iconBober40: stolen 600 gems 

9

0/160

Opinia gry Minecraft i serwerów wieloosobowych!

piterkarnio avatar

piterkarnio

November 5, 2021 at 01:01 AM

Witam, dzisiaj opowiem wam co ja sądzę o grze "Minecraft" i serwerach wieloosobowych w niej oraz jak dzięki tej grze dzieci mogą się uczyć odpowiedzialności.

To najlepsza ze wszystkich gier w jednym.

Jestem 30-letnim rodzicem 3 dzieci i jestem moderatorem na serwerze gry wieloosobowej Minecraft. Ta gra jest świetna dla wszystkich grup wiekowych, ponieważ istnieje wiele, wiele sposobów grania.
Małe dzieci mogą bawić się w „trybie kreatywnym”, który jest w zasadzie nieskończoną liczbą klocków Lego na pięknym krajobrazie. „Tryb przetrwania” (w wieku 7-10 lat) zapewnia pełen przygód scenariusz, w którym poczucie zagrożenia wystarczy, aby pobudzić motywację do szybkiego uczenia się przestrzegania przepisów rzemieślniczych i opracowywania podstawowych taktyk i strategii rozwiązywania problemów.

Granie na serwerze dla wielu graczy (w wieku 10+) umożliwia współpracę z ludźmi z całego świata. Tak, czasami na serwerze wieloosobowym występują konflikty, ale na większości serwerów moderatorzy zapewniają bezpieczną i uczciwą rozgrywkę, a dzieci mają szansę nauczyć się odpowiedzialności i umiejętności rozwiązywania problemów w prawdziwym świecie. Bardzo ważne jest, aby wybrać serwer, który stawia bezpieczeństwo dzieci na pierwszym miejscu.

Na serwerze, na którym pomagam moderować, są możliwości stworzenia własnego miasta i poznania umiejętności zarządzania ludźmi i projektami oraz uczestniczenia w systemach gospodarczych i politycznych na dużą skalę. Dla graczy, którzy przestrzegają zasad i wykazują inicjatywę i lojalność, istnieją możliwości awansu na stanowiska kadrowe, gdzie są szkoleni, aby pomagać innym graczom, rozwijać pewność siebie i stać się wzorami do naśladowania. W końcu gracz może zdobyć staż, ucząc się umiejętności technicznych i pomóc dostosować samą grę, pomagając w rozwoju wtyczek, które modyfikują sposób działania gry na serwerze. Dzieci mogą nauczyć się cennych umiejętności w zakresie tworzenia stron internetowych i aplikacji, a także zarządzania personelem i projektami na dużą skalę.

Najważniejszą rzeczą, o którą rodzice powinni się martwić, jest jakość serwerów dla wielu graczy i to, jak dobrze są one moderowane. Rodzic powinien spędzić kilka godzin na zabawie na serwerze i zapoznaniu się z witryną serwera, zanim pozwoli dziecku poniżej 12 roku życia grać na nim. Istnieje również obawa, że dziecko popadnie w obsesję na punkcie tej gry, ponieważ jest tak niesamowita i stymulująca intelektualnie! Jak w przypadku każdej formy rozrywki, bardzo ważne jest ustalenie jasnych granic!

Mam nadzieję, że pomogłem

alpakaz_ avatar

alpakaz_

November 5, 2021 at 02:45 AM

Super opinia :)

podlasianin333 avatar

podlasianin333

November 6, 2021 at 12:41 AM

git opiniuwa

Armazi__ avatar

Armazi__

November 6, 2021 at 08:51 PM

spoko opinia :)

SzymSkizch32 avatar

SzymSkizch32

November 6, 2021 at 09:05 PM

super wbijam exp

Ktos10 avatar

Ktos10

November 6, 2021 at 09:46 PM

Super artykuł! Sama niestety, nie mam mc, ale uwielbiam czytać opinie o tej grze

natikosna avatar

natikosna

November 6, 2021 at 09:54 PM

super nie mam tego ale czytam komentarze jakie to śmieszne

12SANS_DANCE21 avatar

12SANS_DANCE21

November 6, 2021 at 10:17 PM

super artykuł

Mironun avatar

Mironun

November 7, 2021 at 06:24 PM

Super artykol

Zusje_687 avatar

Zusje_687

November 7, 2021 at 09:47 PM

Fajny Artykuł

Zusje_687 avatar

Zusje_687

November 7, 2021 at 09:47 PM

Podoba mi sie :3

Losia avatar

Losia

November 7, 2021 at 10:03 PM

podoba mi się ten artykuł

Panbleble avatar

Panbleble

November 8, 2021 at 11:15 PM

świetne bardzo

SzymSkizch32 avatar

SzymSkizch32

November 8, 2021 at 11:41 PM

Na serwerze, na którym pomagam moderować, są możliwości stworzenia własnego miasta i poznania umiejętności zarządzania ludźmi i projektami oraz uczestniczenia w systemach gospodarczych i politycznych na dużą skalę. Dla graczy, którzy przestrzegają zasad i wykazują inicjatywę i lojalność, istnieją możliwości awansu na stanowiska kadrowe, gdzie są szkoleni, aby pomagać innym graczom, rozwijać pewność siebie i stać się wzorami do naśladowania. W końcu gracz może zdobyć staż, ucząc się umiejętności technicznych i pomóc dostosować samą grę, pomagając w rozwoju wtyczek, które modyfikują sposób działania gry na serwerze. Dzieci mogą nauczyć się cennych umiejętności w zakresie tworzenia stron internetowych i aplikacji, a także zarządzania personelem i projektami na dużą skalę.

nocoty13 avatar

nocoty13

November 9, 2021 at 03:01 AM

minecraft to naprawde super gra survival

Sztalki avatar

Sztalki

November 9, 2021 at 11:30 AM

super ktos to musial w koncu zrobic

SzymSkizch32 avatar

SzymSkizch32

November 9, 2021 at 01:21 PM

witam mam do zaoferowania mam na sprzedaż na giełdzie papierów wartościowych i jest to że nie chcą być Pazdan nie ma co liczyć t e

SzeMoGamer avatar

SzeMoGamer

November 9, 2021 at 02:53 PM

Super opinia

Patryk2865 avatar

Patryk2865

November 9, 2021 at 03:42 PM

Super opinia

Sebaert1234 avatar

Sebaert1234

November 9, 2021 at 11:35 PM

Podoba mi się fajny artykół

Losia avatar

Losia

November 9, 2021 at 11:50 PM

super opinia!

vrt4s avatar

vrt4s

November 10, 2021 at 07:34 PM

super napisany artykuł

mowca23 avatar

mowca23

November 10, 2021 at 07:56 PM

super opinia

mowca23 avatar

mowca23

November 10, 2021 at 07:56 PM

bardzo fajne

OGUR_IGOR avatar

OGUR_IGOR

November 10, 2021 at 09:00 PM

Jakby co to nie "artykół" heh (piszę z błędem bo ktoś tu tak napisał i to wyśmiewam)

Opinia gry Minecraft i serwerów wieloosobowych! - Od użytkowników Forum on Gamehag