14
0/160
Bogatyedzio
June 10, 2020 at 07:54 PM
Czy otworzyliście taką skrzynie i co wam wyszło? Czy to jest scam i wychodzą runy zamiast noży?
AnanaseQ150
June 10, 2020 at 08:00 PM
Jeszcze nigdy nie otworzyłam takiej skrzyni, ale napewno otworzę:)
Paramedic896
June 10, 2020 at 08:06 PM
Powiem tak musisz mieć śzczeście, widziałem jak ludzię dropiły kosy ale to zaledwie 5% otwartych skrzynek a reszta to same klucze steam lub runy.
Bogatyedzio
June 10, 2020 at 08:08 PM
Ale chodzi mi o skrzynie noży, tam ogólnie są do dropa tylko dwie runy a reszta to kosy
Skrzynia jst po 1000 KD
ImTibBear
June 11, 2020 at 02:00 AM
Prawie Wszystkie filmy od Youtuberów są Sponsorowane przez Gamehag i Youtuberom wypada coś na co ty masz 0,5 procenta
ImTibBear
June 11, 2020 at 02:00 AM
Więc niezbytnio się opłaca
DzejkobH2K
June 11, 2020 at 10:09 AM
nie opłaca się
just_d3bil
June 11, 2020 at 11:15 PM
nie bardzo sie opłaca
nightninjapl
June 12, 2020 at 01:01 AM
Rozbrajanie, nazywany też defause, składa się z 10 rund, jednak nie zawsze taka ilość musi zostać rozegrana. Zespół musi dążyć do zdobycia 6 wygranych, aby wygrać mecz. Nie obejdzie się bez remisu, który wskazuje, że żadna z drużyn nie wygrała. W zespole Coalition (CT) musimy bronić dwa tereny (site'y) przed zespołem Breach (TT), którzy próbują podłożyć bombę na jednej z nich.
Wszystkie sposoby na rozstrzygnięcie rundy:
TT :
- Podłożenie bomby, która musi wybuchnąć w czasie 30 sekund. Ilość pozostałych żywych antyterrorystów nie ma znaczenia
- Zlikwidowanie całej drużyny przeciwnej kacper to super gość SEPTAGON pozdrowienia wielkie xd a tak na serionie bardzo sie opłaca
CT :
- Rozbrojenie podłożonej bomby, ilość pozostałych żywych terrostów nie ma znaczenia
- Zlikwidowanie drużyny przeciwnej przed Podłożenie bomby
- wyczekać podłożenie bomby, czyli doprowadzenie do tego żeby przeciwnik nie zdążył podłożyć bomby w czasie trwania rundy - 2 minuty
Po zakończeniu rundy otrzymujemy pieniądze, za nie kupujemy bronie, od pistoletów aż po karabiny snajperskie. Do dyspozycji mamy także trzy granaty:
- Frag grenade sprawia, że przeciwnik przebywający w pobliżu wybuchu owego granatu otrzymuje obrażenia (Nie działa na naszą drużynę)
- Flashbang grenade oślepia obie drużyny, którzy patrzą się na niego (ekran staje się biały na parę sekund) w celu redukcji musimy odwrócić się od rzuconego granatu albo odsunąć się od niego sprawi to, że będziemy oślepieni przez mniejszy czas albo nawet wcale
- Smoke grenade jest zasłoną dymną, który ma zapewnić kamuflaż dla drużyny albo zatrzymanie wroga.
kezukus
June 14, 2020 at 04:45 PM
otworzyłem i to nie scam tylko kosy są dosyć słabej jakości fn tam nie znajdziesz:)
PolskaCarrotka
June 14, 2020 at 04:58 PM
Czy opłacało by mi się otworzyc tą skrzynkę bo tak ogólnie to nie za hradzo mam chajsu na skiny i czy z tego kosy dropi normalnym użytkownikom a nie youtuberom bo oni to mają ustawione
Knoxixox
June 14, 2020 at 05:16 PM
Nie opłaca się. Lepiej zbierać na psc lub konkretne skiny...
Patryk2098_
June 14, 2020 at 07:12 PM
tylko youtuber'om wypadają dobre przedmioty zwykłym osobą wypada zawsze runa albo random steam key:D
Krymek
June 14, 2020 at 07:23 PM
ja bym nie otwierał
ForekMP
June 14, 2020 at 08:39 PM
trochę zadroga
DzejkobH2K
June 21, 2020 at 10:25 AM
nie opłaca ci się
Skyninja
June 21, 2020 at 01:02 PM
kup sobie 20 zł psc i kup sobie za to skina, chyba że wolisz spróbować szczęścia
t
t
m
h
t
l