unranked rank iconRazuflok7: bro what happend to old accounts ?
unranked rank iconHimynameisPaolo: old account died then??
unranked rank iconIkkimura: La verdad es es que me da pereza empezar desde 0. Creo que esto será lo último que escriba aquí :/
unranked rank iconIkkimura: Después del tiempo que dediqué a esta web siendo moderador y que no nos dijesen nada de los cambios... por no hablar de las 18000 gemas que aún tenía
AdminSwirfty: All of the offerwalls are on the main page 
unranked rank iconMohamed Tarek: when i click on games
unranked rank iconMohamed Tarek: i see no offerwall tho
AdminSwirfty: Games are still offers
unranked rank iconMohamed Tarek: So?
unranked rank iconMohamed Tarek: I completed a challenge inside a game that I shd get rewarded for but I didn’t
unranked rank iconMohamed Tarek: Not offers
unranked rank iconMohamed Tarek: It’s the games 
AdminSwirfty: There's a support tab on all of the offerwalls you can click on 
unranked rank iconMohamed Tarek: How?
AdminSwirfty: You should contact the offerwall's support 
unranked rank iconMohamed Tarek: Help?
unranked rank iconMohamed Tarek: Guys I just completed one of the challenges in a game but nothing happened
unranked rank iconBober40: maybe code?
AdminJoshverd: Np  pepeD emote (inline chat version)
unranked rank iconXgreen 0fficial: Alr thanks
AdminJoshverd: Usually just for a few hours
unranked rank iconXgreen 0fficial: How long?
AdminJoshverd: Every offer is held
unranked rank iconXgreen 0fficial: I'm just asking before so I know if you hold it 
AdminJoshverd: I don't see any offers pending for you at the moment
unranked rank iconXgreen 0fficial: Do you release Dream.bet on RevU?
AdminJoshverd: Yes, offers are held but are usually released within a few hours. You will receive a notification and an email when your offer is approved.
unranked rank iconXgreen 0fficial: Does Gamehag hold offers?
unranked rank iconYobz: yo perdin 2500 GA  pero no fue la gran cosa
unranked rank iconYobz: Vamos, demosle otra oportunidad

10

0/160

jak zaroic w nostale? sposoby ktorych najprawdopodobniej nie znasz .

Szynka avatar

Szynka

August 31, 2016 at 07:39 PM

1!>Pierwszym sposobem bedzie  kupowanie bojowych rekawiczek na 48lvl u teomana po 13k i sprzedawanie po 20k(cena zalezy od cen na nb mozna trafic nawet na osoby co po 50k kupia) tym sposobem zarobilem swoje pierwsze 10kk w ciagu tygodnia :)
2!>Drugi sposob jest dla osob cierpliwych lub afkow :D zamiana 5 cellonow poziomu 6 na poziom 7  Potrzebne nam beda: narzedzia do krysztalow cellony poziomu 6  i proszek cella. na tym sposobie zas wyrabialem braki np. majac 400k robilem okolo 1kk w przeciagu chwili (to tez zalezy czy ktos akurat potrzebuje tych cellonow nie zawsze schodza odrazu ) 
3!>Trzecim sposobem jest robienie resow z A/B do robienia resow A nigdy nie mialem sytuacji w ktorej nie mialem potrzebnego do wytworzenia przedmiotu wszystko zawsze zbieralem i zazwyczaj ponad 200k zysku za darmo mialem ale wazniejsze sa resy B z nich mozna zawsze o wiele wiecej zarobic w przeciagu kilku minut nawet 13kk ale oczywiscie wtedy potrzebujemy troche pieniedzy. chyba kazdy  wie jak sie je robi potrzebujemy polaczenia z B i tam poszczegolne itemki najdrozsze resy sa na wode oczywiscie wiec chcemy robic resy na wode 1 rekawica powstaje z 5 fmow,5kamieni wody 10 wielorybow 20 zielonych odlamkow i  50 piasku z rzeki  donner jezeli nie chce nam sie dropic to mozemy to wszystko kupic na gotowca co wyjdzie okolo 350k na sztuke czyli na 6 takich rekawiczek czy butow wydamy 2,1kk suma 5 tych resow bedzie kosztowac nawet do 10kk (u resselaczy 6-8kk) wiec wsumie mamy 3 proby na s5 bo wtedy bedziemy jeszcze na czysto :) 
Mam nadzieje ze pomoglem ja sie z tego utrzymuje i jest spoko Powodzenia w zarabianiu pieniazkow :)
 1!>Pierwszym sposobem bedzie  kupowanie bojowych rekawiczek na 48lvl u teomana po 13k i sprzedawanie po 20k(cena zalezy od cen na nb mozna trafic nawet na osoby co po 50k kupia) tym sposobem zarobilem swoje pierwsze 10kk w ciagu tygodnia :)
2!>Drugi sposob jest dla osob cierpliwych lub afkow :D zamiana 5 cellonow poziomu 6 na poziom 7  Potrzebne nam beda: narzedzia do krysztalow cellony poziomu 6  i proszek cella. na tym sposobie zas wyrabialem braki np. majac 400k robilem okolo 1kk w przeciagu chwili (to tez zalezy czy ktos akurat potrzebuje tych cellonow nie zawsze schodza odrazu ) 
3!>Trzecim sposobem jest robienie resow z A/B do robienia resow A nigdy nie mialem sytuacji w ktorej nie mialem potrzebnego do wytworzenia przedmiotu wszystko zawsze zbieralem i zazwyczaj ponad 200k zysku za darmo mialem ale wazniejsze sa resy B z nich mozna zawsze o wiele wiecej zarobic w przeciagu kilku minut nawet 13kk ale oczywiscie wtedy potrzebujemy troche pieniedzy. chyba kazdy  wie jak sie je robi potrzebujemy polaczenia z B i tam poszczegolne itemki najdrozsze resy sa na wode oczywiscie wiec chcemy robic resy na wode 1 rekawica powstaje z 5 fmow,5kamieni wody 10 wielorybow 20 zielonych odlamkow i  50 piasku z rzeki  donner jezeli nie chce nam sie dropic to mozemy to wszystko kupic na gotowca co wyjdzie okolo 350k na sztuke czyli na 6 takich rekawiczek czy butow wydamy 2,1kk suma 5 tych resow bedzie kosztowac nawet do 10kk (u resselaczy 6-8kk) wiec wsumie mamy 3 proby na s5 bo wtedy bedziemy jeszcze na czysto :) 
Mam nadzieje ze pomoglem ja sie z tego utrzymuje i jest spoko Powodzenia w zarabianiu pieniazkow :)

Tuszek avatar

Tuszek

August 31, 2016 at 11:46 PM

Ja zawsze kupowałem gilliony a następnie uszlachetniacze, wychodziło przy tym sporo cella oraz kd/pełni

Tuszek avatar

Tuszek

August 31, 2016 at 11:46 PM

Tylko teraz ten sposób słabo działa, ponieważ gilliony rosną w cenę a cella takie same jak kiedyś :

JoJoKPL avatar

JoJoKPL

September 3, 2016 at 12:02 AM

dzieki teraz niejestem biedakiem xD

JoJoKPL avatar

JoJoKPL

September 3, 2016 at 12:02 AM

nie jestem sory spacji nie wpisałem

GreenArrowS avatar

GreenArrowS

December 19, 2018 at 10:16 AM

D3C3MB3R-GH-2k18

jak zaroic w nostale? sposoby ktorych najprawdopodobniej nie znasz . - Od użytkowników Forum on Gamehag