18
0/160
WcaleNieDziku
November 16, 2019 at 01:23 AM
O co chodzi i jak to zrobić?
xXHaszTagXx
November 19, 2019 at 08:16 PM
tak samo się zastanawiam, czekam na odpowiedz
leopolak24
November 19, 2019 at 10:39 PM
Hej skopiopwałem tą wiadomość od Marcin34,
leopolak24
November 19, 2019 at 10:39 PM
Spora część osób doświadcza odrzucenia zadań z powodu rejestracji, więc postaram się wytłumaczyć jak prawidłowo wykonać ją krok po kroku. 1. Na początek zalecam zainstalowanie wtyczki Gamehag, która powinna zwiększyć dokładność śledzenia naszego postępu w grach. https://chrome.google.com/webstore/detail/gamehag/cmjebfbomhjblideijmnebeannjbjfcb?hl=pl 2. Klikamy przycisk 'Graj za darmo'. 3. Klikamy na stronie na która nas przekieruje 'Play now' 4. Pobieramy i uruchamiamy grę. 5. Rejestrujemy się w kliencie gry, a następnie potwierdzamy konto ( należy wejść na pocztę i aktywować konto) 6. Gotowe! Możemy wykonywać zadania.
Zadanie 1. Najprawdopodobniej trzeba przejść samouczek, a następnie zrobić screna naszej następnej walki z botem lub graczem.
Zadanie 2. W kliencie gry na dole mamy zadania za które dostajemy złoto: 750,500 itp
Za zdobycie 4 poziomu również jest nagroda w postaci 1000 szt. złoto, więc gramy kilka gier( najlepiej z botem) i po zdobyciu 1500 wchodzimy w profil i robimy screna.
Zadanie 3. Wystarczy wejść w 'Home' zrobic zdjęcie i powinno wam zaliczyć.
Arbuzowa
November 19, 2019 at 11:13 PM
To zadanie 1 mimo wszystko coś mi nie pasuje.
Czy ktoś kto je zaliczył, mógłby pokazać tego screena? Żeby nie musieć się obawiać prób oszustwa, w paincie po prostu dopisz na środku, czerwonym tuszem "PRZYKŁADOWY SCREEN"
leopolak24
November 20, 2019 at 03:25 PM
Tak, Pomyliłem się, W menu masz zadanie dzeinne i tak na dole powinno pokazać ile zaklęć rzuciłeś
Kinoss
November 22, 2019 at 10:19 PM
Spora część osób doświadcza odrzucenia zadań z powodu rejestracji, więc postaram się wytłumaczyć jak prawidłowo wykonać ją krok po kroku. 1. Na początek zalecam zainstalowanie wtyczki Gamehag, która powinna zwiększyć dokładność śledzenia naszego postępu w grach. https://chrome.google.com/webstore/detail/gamehag/cmjebfbomhjblideijmnebeannjbjfcb?hl=pl 2. Klikamy przycisk 'Graj za darmo'. 3. Klikamy na stronie na która nas przekieruje 'Play now' 4. Pobieramy i uruchamiamy grę. 5. Rejestrujemy się w kliencie gry, a następnie potwierdzamy konto ( należy wejść na pocztę i aktywować konto) 6. Gotowe! Możemy wykonywać zadania.
Zadanie 1. Najprawdopodobniej trzeba przejść samouczek, a następnie zrobić screna naszej następnej walki z botem lub graczem.
Zadanie 2. W kliencie gry na dole mamy zadania za które dostajemy złoto: 750,500 itp
Za zdobycie 4 poziomu również jest nagroda w postaci 1000 szt. złoto, więc gramy kilka gier( najlepiej z botem) i po zdobyciu 1500 wchodzimy w profil i robimy screna.
Zadanie 3. Wystarczy wejść w 'Home' zrobic zdjęcie i powinno wam zaliczyć.
To mi pomogło wiec polecam
szymkos6
November 27, 2019 at 03:32 AM
ja mam problem ze znalezieniem gdzie to jest nich ktoś wysle scrrena i zaznaczy gdzi to dokładnie jest albo napisze jak do tego dokładnie dojśc i jak to się nazywa po angielsku bo ja orłem z angla nie jestem
TheKostkowicz
November 27, 2019 at 11:21 PM
Żeby to zaliczyło, trzeba stworzyć konto w MTG kiedy Cię przekieruje strona, a wtedy normalnie jakiś screen z gry.
MCZIOM
November 28, 2019 at 07:39 PM
Zrób screeena podczas normalnej gry ale musisz grać talią z wody lub ognia
Minecraftgamer_p
November 30, 2019 at 02:33 AM
dzieki
Rubber26
December 5, 2019 at 05:11 PM
Bardzo przydatny wątek brahole
p
p
w