f

fanicaapostu22
Gem87
Jacob's avatar
Jacob
Gem30,800
gocha gocha's avatar
gocha gocha
Gem524

w

www.chickboy12345
Gem8
Dan Alpha's avatar
Dan Alpha
Gem397

w

www.chickboy12345
Gem24

p

pepoahmed510
Gem4,200

p

pepoahmed510
Gem3,500

p

pepoahmed510
Gem4,200
Erik Červeňák's avatar
Erik Červeňák
Gem2,450
Erik Červeňák's avatar
Erik Červeňák
Gem1,750
Erik Červeňák's avatar
Erik Červeňák
Gem1,050
Erik Červeňák's avatar
Erik Červeňák
Gem175
Erik Červeňák's avatar
Erik Červeňák
Gem105
Nicolas Pêche (Wawmy)'s avatar
Nicolas Pêche (Wawmy)
Gem77
Erik Červeňák's avatar
Erik Červeňák
Gem14
Dan Alpha's avatar
Dan Alpha
Gem45
Erik Červeňák's avatar
Erik Červeňák
Gem7

f

fnogaj
Gem35

f

fnogaj
Gem24
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconJason: It’s new owners
novice rank iconJason: They don’t do that lachty
novice rank iconmano: W site
unranked rank iconlachty: Can  you return  my gems from old account?
unranked rank iconlachty: 0.
unranked rank iconlachty: Hi, i have over 20000 gems and now....
AdminJoshverd: We were unable to migrate accounts from the old Gamehag platform
unranked rank iconMatas Kaminskiene: they reset  the accounts i think..
unranked rank iconWsgGang: came back to this site after 2 years and JESUS
unranked rank iconYobz: Adios Ikkimura :(
unranked rank iconTomasz Kalinowski: Wtf stare konta skasowane?
unranked rank iconRazuflok7: bro what happend to old accounts ?
unranked rank iconHimynameisPaolo: old account died then??
unranked rank iconIkkimura: La verdad es es que me da pereza empezar desde 0. Creo que esto será lo último que escriba aquí :/
unranked rank iconIkkimura: Después del tiempo que dediqué a esta web siendo moderador y que no nos dijesen nada de los cambios... por no hablar de las 18000 gemas que aún tenía
AdminSwirfty: All of the offerwalls are on the main page 
unranked rank iconMohamed Tarek: when i click on games
unranked rank iconMohamed Tarek: i see no offerwall tho
AdminSwirfty: Games are still offers
unranked rank iconMohamed Tarek: So?
unranked rank iconMohamed Tarek: I completed a challenge inside a game that I shd get rewarded for but I didn’t
unranked rank iconMohamed Tarek: Not offers
unranked rank iconMohamed Tarek: It’s the games 
AdminSwirfty: There's a support tab on all of the offerwalls you can click on 
unranked rank iconMohamed Tarek: How?
AdminSwirfty: You should contact the offerwall's support 
unranked rank iconMohamed Tarek: Help?
unranked rank iconMohamed Tarek: Guys I just completed one of the challenges in a game but nothing happened
unranked rank iconBober40: maybe code?

17

0/160

Runa Mannaz

slawi avatar

slawi

October 9, 2017 at 11:40 PM

Właśnie wylosowałem ją z giveawaya. Lepiej przypnijcie się pasami do krzeseł, bo z pewnością z wrażenia pospadacie na podłogę. Dodatkowo polecam obwiązać głowy srebrną taśmą szczelnie niczym mumia egipska, bo raz opadniętej szczęki możecie już nie pozbierać. A więc, ta runa... Ta runa... daje oszałamiające 2 KD do każdego dziennego logowania!!! Wiem, w jakim szoku już teraz jesteście, ale nie powiedziałem wam wszystkiego. Bonus ten obowiązuje przez uwaga... 7 dni! Zdaję sobie sprawę, że operowanie tak horrendalnie wysokimi liczbami może się okazać wyzwaniem nie do przejścia. Dlatego policzę to za was. Przez najbliższe 7 dni ta runa może dać wam w sumie... 14 KD! Tak, czegoś podobnego świat nie widział. Sam Neymar może mi teraz zazdrościć, a facet który wygrał ostatnio 36 mln w totka może już tylko ze wstydu schować się do piwnicy. Ale to jeszcze nie wszystko. Jeśli runa zadziała w sposób, w jaki myślę (to znaczy zadziała jutro, a w najbliższy poniedziałek będzie już nieaktywna), to zamiast 14, może dać mi 12 KD! Trzymajcie się. W razie zawału dzwońcie pod numer alarmowy 112, a najlepiej od razu na pogotowie - 999.

Mafija avatar

Mafija

October 10, 2017 at 06:48 PM

XDDD jest to najgorsza z mozliwych run i niestety czesto sie trafia, bonus ktory daje jest wrecz smieszny.

Drenek avatar

Drenek

October 10, 2017 at 11:24 PM

Jak by była możliwość stackowania tych run w jedną dającą większy bonus to by przynajmniej to miało jakiś sens

Crisu17 avatar

Crisu17

October 11, 2017 at 01:32 AM

Udało mi się ustrzelić tę runę już dwukrotnie i muszę przyznać, że do teraz nie mogę odkleić od tyłka gaci obsranych ze szczęścia na wieść o tak wartościowej wygranej - a warto wspomnieć, że minęły już ponad dwa miesiące, więc wyobraź sobie jak bardzo gatki zespoliły się ze mną przez ten czas, a zatem jak obfita i siarczysta była moje reakcja na tę epicką runę. Poważnie, lepiej sprzedaj ten kamyk, bo jeśli poluźni Ci się zwieracz tak jak mi to będziesz miał delikatny problem z chodzeniem: gdy Mannaz powoduje leciutki upływ luźnego kału z odbytu to bardzo łatwo o zatarcie i zapieczenie rowka. To niebezpieczna sprawa. Sprzedaj runę. Zniszczy Ci życie, odbierze prawa rodzicielskie, pozbawi majątku, spali Ci matkę i zgwałci dom. Lub odwrotnie.

slawi avatar

slawi

October 11, 2017 at 02:15 AM

"spali Ci matkę i zgwałci dom" - człowieku, jesteś genialny xD

ferdekkiepski198930 avatar

ferdekkiepski198930

October 11, 2017 at 11:30 AM

jakis kod na rune ?

Crisu17 avatar

Crisu17

October 11, 2017 at 12:51 PM

Tak, musisz wklepać kombinację klawiszy. Już mówię jaką: kwadrat, kółko, R2, dziesiąte piętro w windzie, dzwonek sąsiada mieszkającego dwa domy na zachód, zieloną słuchawkę w telefonie i znów kwadrat.

RissingMoon avatar

RissingMoon

October 15, 2017 at 09:32 PM

ah udało mi się ustrzelić tą runę pięciokrotnie to jest to !

ZAC123DD avatar

ZAC123DD

February 17, 2019 at 02:52 AM

Udało mi się ustrzelić tę runę już dwukrotnie i muszę przyznać, że do teraz nie mogę odkleić od tyłka gaci obsranych ze szczęścia na wieść o tak wartościowej wygranej - a warto wspomnieć, że minęły już ponad dwa miesiące, więc wyobraź sobie jak bardzo gatki zespoliły się ze mną przez ten czas, a zatem jak obfita i siarczysta była moje reakcja na tę epicką runę. Poważnie, lepiej sprzedaj ten kamyk, bo jeśli poluźni Ci się zwieracz tak jak mi to będziesz miał delikatny problem z chodzeniem: gdy Mannaz powoduje leciutki upływ luźnego kału z odbytu to bardzo łatwo o zatarcie i zapieczenie rowka. To niebezpieczna sprawa. Sprzedaj runę. Zniszczy Ci życie, odbierze prawa rodzicielskie, pozbawi majątku, spali Ci matkę i zgwałci dom. Lub odwrotnie.

ZAC123DD avatar

ZAC123DD

February 17, 2019 at 02:52 AM

Tak, musisz wklepać kombinację klawiszy. Już mówię jaką: kwadrat, kółko, R2, dziesiąte piętro w windzie, dzwonek sąsiada mieszkającego dwa domy na zachód, zieloną słuchawkę w telefonie i znów kwadrat.

ZAC123DD avatar

ZAC123DD

February 17, 2019 at 02:53 AM

Właśnie wylosowałem ją z giveawaya. Lepiej przypnijcie się pasami do krzeseł, bo z pewnością z wrażenia pospadacie na podłogę. Dodatkowo polecam obwiązać głowy srebrną taśmą szczelnie niczym mumia egipska, bo raz opadniętej szczęki możecie już nie pozbierać. A więc, ta runa... Ta runa... daje oszałamiające 2 KD do każdego dziennego logowania!!! Wiem, w jakim szoku już teraz jesteście, ale nie powiedziałem wam wszystkiego. Bonus ten obowiązuje przez uwaga... 7 dni! Zdaję sobie sprawę, że operowanie tak horrendalnie wysokimi liczbami może się okazać wyzwaniem nie do przejścia. Dlatego policzę to za was. Przez najbliższe 7 dni ta runa może dać wam w sumie... 14 KD! Tak, czegoś podobnego świat nie widział. Sam Neymar może mi teraz zazdrościć, a facet który wygrał ostatnio 36 mln w totka może już tylko ze wstydu schować się do piwnicy. Ale to jeszcze nie wszystko. Jeśli runa zadziała w sposób, w jaki myślę (to znaczy zadziała jutro, a w najbliższy poniedziałek będzie już nieaktywna), to zamiast 14, może dać mi 12 KD! Trzymajcie się. W razie zawału dzwońcie pod numer alarmowy 112, a najlepiej od razu na pogotowie - 999.

QUELOW23 avatar

QUELOW23

February 17, 2019 at 08:52 PM

lepsze niż te inne runy :v

marcinseeker avatar

marcinseeker

February 18, 2019 at 01:05 AM

Ja mam runę Fehu i Tiwaz

drenn3 avatar

drenn3

February 18, 2019 at 02:00 PM

Mam ją co 2 dni z daily chesta i zaczyna mi brakować przestrzeni, bo laski widząc taki majątek próbują mnie gwalłcić nawet podczas wizyt w kibelku, licząc że się nimi zainteresuje. Serio nawet moja 80-letnia sąsiadka nie daje mi żyć i podnosi spódnicę do wysokości kolan, pokazując biust.

slawi avatar

slawi

February 19, 2019 at 05:47 PM

Miło mi że ktoś wykopuje moje wpisy sprzed 2 lat xD

czarek_pieczarek avatar

czarek_pieczarek

February 20, 2019 at 04:25 PM

Żeby mieć szanse na lepszy drop musisz usunąć folder system32. Tam się instaluje dziennik z szansą na losowania nagród. Jeśli go wyczyścić to będziesz miał lepsze szanse :P

Globter avatar

Globter

May 3, 2020 at 11:24 AM

Polecam runkę .