AdminSwirfty: All of the offerwalls are on the main page 
unranked rank iconMohamed Tarek: when i click on games
unranked rank iconMohamed Tarek: i see no offerwall tho
AdminSwirfty: Games are still offers
unranked rank iconMohamed Tarek: So?
unranked rank iconMohamed Tarek: I completed a challenge inside a game that I shd get rewarded for but I didn’t
unranked rank iconMohamed Tarek: Not offers
unranked rank iconMohamed Tarek: It’s the games 
AdminSwirfty: There's a support tab on all of the offerwalls you can click on 
unranked rank iconMohamed Tarek: How?
AdminSwirfty: You should contact the offerwall's support 
unranked rank iconMohamed Tarek: Help?
unranked rank iconMohamed Tarek: Guys I just completed one of the challenges in a game but nothing happened
unranked rank iconBober40: maybe code?
AdminJoshverd: Np  pepeD emote (inline chat version)
unranked rank iconXgreen 0fficial: Alr thanks
AdminJoshverd: Usually just for a few hours
unranked rank iconXgreen 0fficial: How long?
AdminJoshverd: Every offer is held
unranked rank iconXgreen 0fficial: I'm just asking before so I know if you hold it 
AdminJoshverd: I don't see any offers pending for you at the moment
unranked rank iconXgreen 0fficial: Do you release Dream.bet on RevU?
AdminJoshverd: Yes, offers are held but are usually released within a few hours. You will receive a notification and an email when your offer is approved.
unranked rank iconXgreen 0fficial: Does Gamehag hold offers?
unranked rank iconYobz: yo perdin 2500 GA  pero no fue la gran cosa
unranked rank iconYobz: Vamos, demosle otra oportunidad
unranked rank iconLetra Chica: scam?
unranked rank iconpedrolazo317: Y más
unranked rank iconpedrolazo317: Pases
unranked rank iconBober40: stolen 600 gems 

14

0/160

Poradnik:Jak zostać dobrym Junglerem w Legaue of Legends

kacper030307 avatar

kacper030307

October 28, 2016 at 07:04 PM

Witam,w tym poradniku opisze wam nie tylko ja zostać dobrym junglerem,ale także na czym polega ta rola i inne
No to bez gadania zapraszam...

Jungler to druga z Najważniejszych roli w grze,gangi oraz pilnowanie Smoka i Barona nie powinny być problemem dla niego.Jungler to nie aleja lecz cały las który jest w Summoner"s Rirft.Gangi powinny być często,ale pownny też być w odpowiednim momencie.Gangowanie i pokonywanie przeciwnika pomaga sojusznikowi w spokojnym pushowaniu.Jeżeli chodzi o Smoki,pierwszego Jungler powinien zacząc robić z teamem na 6lvl.Najlpeiej jak Jungler by ustalił na Chacie,w której dokładnie minucie ma rozpocząć się pokonywanie Smoka.Jungler,jeśli czuje się na siłach może sam zrobić Smoka.Jeszcze wrócę do Gangów,zanim się Zganguje,nailepiej zapytać się sojusznika,czy gdzieś w pobliżu ganga mogły by stać Wardy lub Pinki przeciwnika.Najlepszy Jungler powinien pożyczać Blue lub Reda sojusznikom.Jeśli ktoś nie wie...
Blue-Niebieski stwór w Jungli dodający Regeneracje Many
Red-Czerwony stwór dodający podpalenie z podstawowych ataków
Jeśli ktoś nie wie czy naipierw zacząć od Grompa lub Graksy(chodzi o żabe i kamieniaki)jeśli zaczniesz od Grompa to zabierasz się za Blue i pózniejsze Junglowanie nie będzie sprawiało kłopotów w braku many,jeżeli wolisz szybciej Junglować bierzesz naipierw Krugsa,a potem Reda(najczęściej zaczyna się od Reda,gdy champion nie posiada Many).
Pózniejsze chodzenie i wybijanie Jungli zależy od was,możecie często eliminować Kraby,które dają wizje,oraz dodaje trochę zdrowia.
Jęsli chodzi o Smite(Porażenie)nailepiej kupować polecane lecz jeślichcecie możecie sobie wybrać:
Czerwony Smite-Porażenie działające na przeciwników ,obrażenia,wizja na 4 sekundy
Niebieski Smite-Porażenie działające na przeciwników,obrażenia,spowolnienie
Zielony Smite-Porażenie działające tylko na potwory,+2wardy
Taki Zielony Ward przydaje się np.Lee Sinowi,który może używać swojego W do wardów.
Dobzi junglerzy,nie powinny zadawać dużo obrażeń,ale powinny mieć jakieś:spowolnienie,ogłuszenie,unieruchomienie by móc używać tego na potworach.
Do dobrych Junglerów początkowych dobrze spisują się:
Warwick,Amumu,Nunu,Master,Jax,DrMundo,Malphite...
Do bardziej zaawansowanych dobzi są:
Lee Sin,Elize,Olaf,Kha Zix,VoliBear,Rek"sai,Nidale,Shywana,Hecarim,Ivern,Kindred,Graves,Gragas,Sejuani i inne...
Ostatnio bardzo dobrym junglerem jest także Ekko,którym idzie się pod AtackSpeed,AD,Tank,sam nim gram i jestem zadowolony.
Podam wam jeszcze inne rzeczy,które Jungler powinien robić,o których zapomniałem wczesniej wspomnieć...
Powinno być dużo wardów na mapie szczegulnie przy Smoku i Baronie,oraz przy wszytskich Blue i Redach by wiedzieć czy przeciwny Jungler nie chce wam zakosić twoich buffów.Także o 18:00 Jungler powinien się zebrać ze Lainerem i zrobić Herolda.
Myślę,że pomogłęm osobom,którym nie wiedzą jak zabrać się za ten Las.Pozdrawiam...Hej :D

MrGibon avatar

MrGibon

October 28, 2016 at 07:26 PM

Trochę błędów ale jest ok

bartoxs avatar

bartoxs

October 28, 2016 at 09:22 PM

Uważam tak samo jak kolega nade mną

blablaBLABLA avatar

blablaBLABLA

October 28, 2016 at 09:43 PM

zmasturbujcie mnie

Cryptonek avatar

Cryptonek

October 28, 2016 at 09:45 PM

dzięki

voltar avatar

voltar

October 29, 2016 at 12:29 AM

Dzięki napewno się przyda ;)

wojtas19142 avatar

wojtas19142

October 29, 2016 at 03:20 AM

Gram zazwyczaj mida ale jako druga pozycje mam julngle i mimo to ze kiedys bylem main jungle to troszke z tych umiejetnosci i wiedzy ucieklo z glowy wiec dzieki bardzo, kawal dobrej roboty ziomek =]

Poney avatar

Poney

October 29, 2016 at 03:30 AM

Nie jest źle.

gyrosoman avatar

gyrosoman

October 29, 2016 at 11:52 AM

Zio nie rozumiem co ty ćpiesz :D

Marek316 avatar

Marek316

November 1, 2016 at 05:08 PM

Spoko poradnik.
Ale mam pytanie na dżunglę mogę iść bez suitę?

thepro100 avatar

thepro100

November 1, 2016 at 10:53 PM

spoko przydatny i calkiem z sensem

sewerynxd123 avatar

sewerynxd123

November 2, 2016 at 07:37 AM

najważniejsza jest i tak komunikacja z teamem bo co ci da nightbluue bez czatu i pingu i z jego skillem , liczy sie to jak ktoś potrafi zgankować linie i czy robi to w idealnym momencie

kacper030307 avatar

kacper030307

November 3, 2016 at 01:14 AM

Dzieki za dobre opinie,myślałem,że źle to przyjmiecie.Jeśli chcecie pomocy o inne linie mogę pomóc,A i sory za ortografie

kacper030307 avatar

kacper030307

November 3, 2016 at 01:17 AM

Bez Smite gra na jungli nie ma sensu
I nie da się praktycznie no chyba że chodzi wam o zwykłe junglowanie żeby se kase zarobić to okej ale pamietajcie o swojej podstawowej lini ;)

ALLADYN avatar

ALLADYN

November 3, 2016 at 02:13 AM

przydatne

Osooo123 avatar

Osooo123

February 9, 2020 at 12:01 PM

dobrze wiedzieć

Vektor090 avatar

Vektor090

February 9, 2020 at 01:34 PM

dobrze musisz grać

Lunaimrok avatar

Lunaimrok

February 10, 2020 at 01:27 PM

dzięki za porADNIK

panditv avatar

panditv

February 10, 2020 at 09:40 PM

ale poradnik xd

DEMONEK_15 avatar

DEMONEK_15

February 10, 2020 at 11:58 PM

Spoko

DEMONEK_15 avatar

DEMONEK_15

February 10, 2020 at 11:59 PM

Dzieki za poradnik

kuba_178 avatar

kuba_178

February 11, 2020 at 06:06 PM

słabe bradzl

d1o1 avatar

d1o1

February 11, 2020 at 08:47 PM

Dobrze napisane, lecz wiele jest jeszcze rzeczy niewyjąsnionych. Polecam przeczytać nie tylko przez tych którzy grają lub chcą grać na jungli, ale też przez innych graczy z liń którzy nie doceniają prace junglera jeśli przegrają swoją linie przez tylko swoją głupote i ciężko im się do tego przyznać

npl1111 avatar

npl1111

February 12, 2020 at 11:45 PM

Spk tez jg lubie

Elojaktam avatar

Elojaktam

February 15, 2020 at 12:02 AM

nie ma zdjec troche slabo

Poradnik:Jak zostać dobrym Junglerem w Legaue of Legends - Od użytkowników Forum on Gamehag