c
p
p
p
p
g
g
g
g
e
14
0/160
Sanremu
March 21, 2018 at 11:16 PM
Jestem nowym graczem mam 4lv i chciałbym pograć w Fortniete przez dłuższy czas ale jakoś mi nie idzie macie jakieś porady dla początkujących?
Hiroten
March 21, 2018 at 11:35 PM
1) strzelaj spokojnie, wceluj się i dopiero oddawaj strzały, omijaj nie potrzebnej walki.
2) dobrze się pozycjonuj, BUDUJ! Polecam do myszki przypisać sobie budowanie schodów i ścian, aby szybko się przemieszczać. Często działa zasada, że jeśli jesteś wyżej to wygrasz, bo masz większe pole widzenia i możesz się schować w przeciwieństwie do przeciwnika.
3) spróbuj każdej broni i ćwicz, polecam latać na sprawdzone ubocza od większych lokalizacji i z tamtąd dołączać do walki - w ten sposób możesz na spokojnie ogarnąć rzeczy, pozycje i postrzelać jak do kaczek ;)
4) przy spadaniu staraj się wychylić jak najbardziej na dół, aby jak najszybciej spaść.
I takie zasady, które prawie zawsze się sprawdzają:
Wykrzywione są zawsze przepełnione.
Im dalej skoczysz na trasie lotu tym mniej ludzi spotkasz - logiczne.
Pompa na blisko jest o niebo lepsza.
Rzadkość i moc broni to: Szara - Zielona - Niebieska - Fioletowa - Złota
I graj dużo, ja pierwszą gre wygrałem przy 26 Lv i to w parach ;)
GL&HF, Bayo ^^
kibashy
March 23, 2018 at 12:05 AM
Dobra porada
Puzeusz
March 26, 2018 at 10:59 PM
Dobre porady ale najważniejsze mieć radość i odczówać przyjemność z gry bo w stanie euforii i złości nie wiadomo jak byś się starał tak i tak nic nie wyjdze w żadnej grze o wtedy nakładamy sobie tzw klapki na oczy polecam w tedy odejść na chwilę zająć się czymś innym lub oglądnąć filmik na youtube itp. GL&HF
Nemezis21PL
March 30, 2018 at 11:40 PM
1. Oglądaj dużo pro playerów np Ninja
2. Graj dużo Lataj tam gdzie jest najwięcej ludzi (wykrzywione wieze) aby ćwiczyć aima
Proste? Proste :)
3.zbinduj budowanie na przyciski myszy (o ile masz)
Miki200715
March 31, 2018 at 12:15 PM
Lataj na początek w miejsca gdzie nie ma dużo ludzi.
adameke
April 3, 2018 at 09:49 PM
ucz sie strzelac na miejscach gdzie jest duzo osob i ucz sie budoawc itp
PsPcNpc
April 3, 2018 at 11:37 PM
Na początku leć tam gdzie leci dużo ludzi np. Wykrzywione wieże(Tilted towers) bo wtedy nie bedzie takiego stresa jak kogoś spotkasz
Marekkozak12
March 10, 2019 at 12:17 AM
kiwkawodwadardf
ThePatapon
March 10, 2019 at 03:50 PM
Jak chcesz nauczyć się dobrze grać, to graj, a nie siedź na forach. Teoria, teorią, ale to trening czyni mistrza ;)
patryk_bajor
March 10, 2019 at 05:31 PM
Ćwicz budowanie
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.