A no te zdjęcie jest ;p Nie wiem czy ZDOŁAM to napisać..:D Ach tam chciała dodać że zdjęcia "czarno-białe" są super.! zamyśloNa hmm...A miałam napisać coś co do zdjęcia..
No ale wiesz to nie jest tak łatwo ;* Obawiam się że to nie przejdzie mi przez klawiaturę...A może jednak nie będę się rozpisywać i napisze od razu.! No to się postaram ująć to w kilku słowach..No ale wiesz te zdjęcie jest ;O Zapomniałam o najważniejszym..Oj co ja chciałam napisać[hmm]A no to przejdźmy już do końca mego komentarza xd
Te zdjęcie jest
B.Ładne
;*
A nawiązując to zdjęcia,to nie chce się rozpisywać bo jak ja sie rozpisze to ho ho,a więc zdjęciE które widzimy powyżej,(no chyba że ktoś go nie widzi bo jest ślepy albo głuchy), określe jednym bardzo prostym wyrazem, używanym przez miliony ludzi oceniających zdjęcia znajomych, albo określe je dwoma wyrazami, choć wtedy mój krótki komentarz stanie się niestety troche dłuższy ale czego sie nie robi dla przyjaciół a zwłaszcza takich, to zdięcie jest SUPER WYPASIONE! nO TO TYLE MOJEGO KRÓTKIEGO KOMENTARZA
Napisałabym coś, ale mnie zatkalo O_o
Ale super,zazdroszcze fotogeniczności XD
Mmm.Piękniusio..Ale tło też jest Śliczniuśe.Oczywiście ty ładniejszy
Jak zawsze…Ślicznie…Pięknie..[CENZURA]*iścieXD
O jak śliczniusio piękniusio i wszystko co najlepsze
Super ,jeszcze takiej piękności nie widziałam