20
0/160
kilosz69
April 11, 2020 at 12:51 AM
Nie polecam wykonania tegi zadania. Wykonywalem je 9 dni grając codziennie. Nie otrzymałem naleznej mi nagrody.
Teriss
April 11, 2020 at 12:55 AM
To dlaczego piszesz tutaj, a nie do supportu? :P
lilLAG
April 11, 2020 at 01:09 AM
a ja polecam, nie na gamehagu ale na innych stronach robiłam, dużo daje, niezbyt skomplikowane, można sie w tydzień wyrobić i zalicza od razu. to jest o ile się je poprawnie wykonuje
Amelka050808
April 11, 2020 at 01:12 AM
smutne, mi za minigry nie dodało
Kyrtap73747
April 11, 2020 at 12:42 PM
mi też nie dają za wykonanie zadania
PandaS0
April 11, 2020 at 02:25 PM
To jest smutne... Mi też nie przyszło KD :slight_frown:
przemek_gruszka
April 11, 2020 at 04:26 PM
Mi tez
kasedie
April 11, 2020 at 05:13 PM
mi jeszcze nigdy kd nie przyszły za nic oprócz samouczka
otsu
April 11, 2020 at 07:54 PM
Dla tych co myślą, że dostaną KD.
Tak działa gamehag:
1.Zgłaszam problem.
2.Dostaję informację, że sprawdzanie zadań i ich akceptowanie od nich nie zależy.
3.Proszę o kontakt z osobą ,od której to zależy.
4. Odpowiedź: "Niestety nie mozemy udzielić informacji".
5. Prosba o to zeby skontaktowali sie w moim imieniu i coś z tym zrobili skoro nie moga mi podać żadnej informacji.
6.Oznaczenie przez support ,że problem został rozwiązany i Ban xd.
https://imgur.com/a/zrnon8f https://imgur.com/a/zrnon8f https://imgur.com/a/zrnon8f
Halarek
April 11, 2020 at 07:55 PM
ja od wczoraj tu konto mam i zobacze czy wgl za cos mi przyjdzie kd
Kpoptozycie
April 11, 2020 at 10:40 PM
Właśnie mi też nic nie dają :thinking:
Klakson1232
April 13, 2020 at 01:55 PM
ja już nwm. boje sie że nie dostane tych KD :no_mouth: jestem zmieszanaaa....
Sentinell
April 13, 2020 at 06:37 PM
Pytanie czy miałeś taki sam nick w Lords Mobile co tu na gamehag-u? Bądź chociaż podobny i czy masz aplikację gamehag na telefonie i to właśnie przez nią pobierałeś tą grę, z przekierowaniem na sklep play, czy inną aplikację tego typu? PS. U mnie wszystko działa i dostałem KD od razu po zbudowaniu zamku na 11 poziom
HESZEK123
April 13, 2020 at 11:07 PM
elo mordeczkizachecam do przeczytania mojego komentarza mam nadzieje ze komuś sie spodoba i pomoże dobra zaczynam
Otrzymałem informację od supportu Gamehag'a, że gdy pobiorę ją ponownie i będę kontynuować zadanie ze zdobyciem 11 poziomu zamku, to powinienem otrzymać KD. Wczoraj ukończyłem budowę 11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da.
kochamzuzie
April 14, 2020 at 12:08 AM
jak sie dowiem gdzie i co to powiemczy sie polaca :)
HESZEK123
April 14, 2020 at 04:54 PM
elo mordeczkizachecam do przeczytania mojego komentarza mam nadzieje ze komuś sie spodoba i pomoże dobra zaczynam
Otrzymałem informację od supportu Gamehag'a, że gdy pobiorę ją ponownie i będę kontynuować zadanie ze zdobyciem 11 poziomu zamku, to powinienem otrzymać KD. Wczoraj ukończyłem budowę 11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da. podlega złożonemu procesowi weryfikacji, który może zająć do kilku dni - prosimy o cierpliwość.
Jeśli widzisz, że mobilna gra lub aplikacja otrzymuje nominację od Google Play, możesz wywnioskować jedną rzecz - ta gra na pewno nie jest zwykłą produkcją. Ale do Ciebie należy to jak ocenisz Lords Mobile - mobilną strategię w czasie rzeczywistym stworzoną przez IGG, którzy znani są już dzięki ich innym produkcjom.
Zbuduj swoją armię i wybierz bohatera, aby zwalczać straszne potwory oraz innych wrogów. Rozszerzaj Twoje imperium poprzez zbieranie i wydawanie cennych zasobów. Dostosowuj swoją armię i spraw aby wyróżniała się pośród wojsk innych graczy. W posiadaniu imperium nie chodzi jednak tylko o zdobywanie. Musisz również sprawować władzę i zdobywać znajomości. Czy pomożesz im i uwolnisz z więzów wojny? Czy może będziesz okrutnym władcą? Wybór należy do Ciebie.
wiktoria_bodo
April 14, 2020 at 05:37 PM
czm
czougistajaktalala
April 14, 2020 at 09:59 PM
musialas kiedys juz zrobic to gdzies
HESZEK123
April 14, 2020 at 10:56 PM
KD.
Tak działa gamehag:
1.Zgłaszam problem.
2.Dostaję informację, że sprawdzanie zadań i ich akceptowanie od nich nie zależy.
3.Proszę o kontakt z osobą ,od której to zależy.
4. Odpowiedź: "Niestety nie mozemy udzielić informacji".
5. Prosba o to zeby skontaktowali sie w moim imieniu i coś z tym zrobili skoro nie moga mi podać żadnej informacji.
6.Oznaczenie przez support ,że problem został rozwiązany i Ban xd.
https://imgur.com/a/zrnon8f https://imgur.com/a/zrnon8f https://imgur.com/a/zrnon8f mordeczkizachecam do przeczytania mojego komentarza mam nadzieje ze komuś sie spodoba i pomoże dobra zaczynam
Otrzymałem informację od supportu Gamehag'a, że gdy pobiorę ją ponownie i będę kontynuować zadanie ze zdobyciem 11 poziomu zamku, to powinienem otrzymać KD. Wczoraj ukończyłem budowę 11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da. podlega złożonemu procesowi weryfikacji, który może zająć do kilku dni - prosimy o cierpliwość.
Jeśli widzisz, że mobilna gra lub aplikacja otrzymuje nominację od Google Play, możesz wywnioskować jedną rzecz - ta gra na pewno nie jest zwykłą produkcją. Ale do Ciebie należy to jak ocenisz Lords Mobile - mobilną strategię w czasie rzeczywistym stworzoną przez IGG, którzy znani są już dzięki ich innym produkcjom.
Zbuduj swoją armię i wybierz bohatera, aby zwalczać straszne potwory oraz innych wrogów. Rozszerzaj Twoje imperium poprzez zbieranie i wydawanie cennych zasobów. Dostosowuj swoją armię i spraw aby wyróżniała się pośród wojsk innych graczy. W posiadaniu imperium nie chodzi jednak tylko o zdobywanie. Musisz również sprawować władzę i zdobywać znajomości. Czy pomożesz im i uwolnisz z więzów wojny? Czy może będziesz okrutnym władcą? Wybór należy do Ciebie.
14 KWIETNIA 2020 13:54 2212
MistyMisty
! Oferta tylko dla NOWYCH użytkowników! Oferta podlega złożonemu procesowi weryfikacji, który może zająć do kilku dni - prosimy o cierpliwość.
Dołącz do tej gry z fantastyczną grafiką już teraz. Zarejestruj się do Lords Mobile!
UWAGA! Oferta tylko dla NOWYCH użytkowników!
Hobit_M4jkel
April 15, 2020 at 01:30 AM
Moim zdaniem ta gra jest słaba
chazyyy11
April 15, 2020 at 10:23 AM
Niech ktoś da znać czy wogole jakoś można zarabiać na tym gamehug
filip210611
April 15, 2020 at 10:52 AM
nic nie dostalem
jeziorekt_
April 15, 2020 at 12:18 PM
nie polecałbym bo nie dostałem kd po 7 dniach grania.
t
l
p
p
m
a
c
p
p
p
p