16
0/160
infoteam
October 8, 2017 at 04:24 PM
sezon sie kończy a ja mam s2 pomoże ktoś dość do golda? gram mid/top/support
PawcioW
October 10, 2017 at 02:14 PM
Ciebie też zainteresowała skórka gravesa?
infoteam
October 10, 2017 at 06:59 PM
owszem :D
MiD26
October 18, 2017 at 12:05 AM
na początek szacun że wyszedłeś z bronzu a żeby wyjść z silwerajest pare kroków (nie ręcze za spadek dewizji):grinning:
1)graj zespołowo, jak zfarmisz szypko linie to pójć na mida czy topa.
2)pamientaj o baronie, heraldzie i smokach, a z smokami to pamiętaj że inferno jest najwarzniejszy.
3)naucz się sklepu, naucz się tworzyć rużne pingi w zależności od sytuacji na lini.
4)jeżeli masz zawsze zły tim to graj z kuplami a jak ich nie masz to zapraszaj z rużnych meczy najleprze osoby (nie toksyczne)
5)jeżeli nie pomogłem to musisz pooglądać zawodowych graczy co robią w danej sytuacji
a jeżeli pomogłem to nie ma za co:smile::neutral_face::expressionless:
soulearnerkappas
December 4, 2017 at 01:21 PM
na solo duo wbilem golda bez problemu a na flexach wczoraj mialem 2:2 w promo przegrapem i teraz mam 20 lp
norbertgierczak
December 6, 2017 at 01:05 PM
musisz uzyc mozgu. Nie bedziesz mial wtedy problemow\
infoteam
December 6, 2017 at 10:31 PM
boże od razu obraża pytałem tylko
norbertgierczak
December 7, 2017 at 02:02 AM
uzyj veigara garena lub mastera yi
norbertgierczakk
December 10, 2017 at 05:14 PM
na początek szacun że wyszedłeś z bronzu a żeby wyjść z silwerajest pare kroków (nie ręcze za spadek dewizji):grinning:
1)graj zespołowo, jak zfarmisz szypko linie to pójć na mida czy topa.
2)pamientaj o baronie, heraldzie i smokach, a z smokami to pamiętaj że inferno jest najwarzniejszy.
3)naucz się sklepu, naucz się tworzyć rużne pingi w zależności od sytuacji na lini.
4)jeżeli masz zawsze zły tim to graj z kuplami a jak ich nie masz to zapraszaj z rużnych meczy najleprze osoby (nie toksyczne)
5)jeżeli nie pomogłem to musisz pooglądać zawodowych graczy co robią w danej sytuacji.
infoteam
December 10, 2017 at 06:28 PM
czyli wszystko co wiem
ja mogę polecić nauczenie się ortografii
kylo20
December 18, 2017 at 02:28 AM
Polecam yt serio a jak nie mozesz wyjsc z silvera to nie wychodz bo mozesz spadnac
elitehugo
December 19, 2017 at 05:04 AM
ciezko wyjsc ale tu sie licza duzo wlasne umiejetnosci + szczescie do teammatow
t
m
h
t
l
p