unranked rank iconRoblox Pass: аоорпопро
unranked rank iconDD Osama: lootably down bad in 2025
unranked rank iconGiovanni Petrella: Me too, lol
unranked rank iconLenticular: So we don't even get a login streak like before ? it was the things that made me check the website everyday
unranked rank iconGiovanni Petrella: okay, thx
AdminSwirfty: Gamehag works on mobile via the browser
unranked rank iconGiovanni Petrella: How can I do the tasks  on my  mobile phone? It's an android
unranked rank iconAmanda Clendenen: does this app really pay out
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconJason: It’s new owners
novice rank iconJason: They don’t do that lachty
novice rank iconmano: W site
unranked rank iconlachty: Can  you return  my gems from old account?
unranked rank iconlachty: 0.
unranked rank iconlachty: Hi, i have over 20000 gems and now....
AdminJoshverd: We were unable to migrate accounts from the old Gamehag platform
unranked rank iconMatas Kaminskiene: they reset  the accounts i think..
unranked rank iconWsgGang: came back to this site after 2 years and JESUS
unranked rank iconYobz: Adios Ikkimura :(
unranked rank iconTomasz Kalinowski: Wtf stare konta skasowane?
unranked rank iconRazuflok7: bro what happend to old accounts ?
unranked rank iconHimynameisPaolo: old account died then??
unranked rank iconIkkimura: La verdad es es que me da pereza empezar desde 0. Creo que esto será lo último que escriba aquí :/
unranked rank iconIkkimura: Después del tiempo que dediqué a esta web siendo moderador y que no nos dijesen nada de los cambios... por no hablar de las 18000 gemas que aún tenía
AdminSwirfty: All of the offerwalls are on the main page 
unranked rank iconMohamed Tarek: when i click on games
unranked rank iconMohamed Tarek: i see no offerwall tho
AdminSwirfty: Games are still offers
unranked rank iconMohamed Tarek: So?
unranked rank iconMohamed Tarek: I completed a challenge inside a game that I shd get rewarded for but I didn’t

18

0/160

Gra supportem jest opłacalna! #1

luukaxx avatar

luukaxx

December 13, 2016 at 04:55 PM

Pewnie dziwicie się. Support? Przecież on nie zadaje obrażeń. Jest w grze, tylko po, aby pomóc ADC. No właśnie tak nie jest! 

Przedstawiam wam moją grę Soną.
Tak nie wszystkie gry są udane, ale jeśli potraficie grać postacią i staracie się to jest już połowa drogi za wami. Jak widać zadałem nawet sporo obrażeń, ale nie to jest bardzo ważne. Najwięcej dało moje leczenie, tarcze oraz ultimate, który dobrze użyty trafiał w 5 przeciwników i moja drużyna miała o wiele łatwiej wygrać walkę drużynową. 
Jako wsparcie ważne też jest abyście dobrali dobrą postać do swojego ADC oraz drużyny. Przykładowo nie brać postaci leczącej czy zadającej obrażenia, jeżeli w składzie brakuje postaci, która będzie przyjmowała obrażenia od przeciwników.
Ważne jest też dobre nastawienie.
Nie wyzywajcie kogoś tylko dlatego, że wziął postać, która nie jest w mecie lub po prostu uważacie, że jest słaba.
Starajcie się oddawać wszystkie zabójstwa dla drużyny, ale czasami lepiej wziąć zabójstwo niż ktoś ma zabić was lub jeżeli twój sojusznik nie ma jak go dobić.
Przedstawię jeszcze kilka postaci dla danej roli:
a) support - tarcze, leczenie 
- Janna - jeden z lepszych supportów, który może przerwać walkę drużynową
- Soraka - tu chyba nie trzeba za dużo pisać, bo leczy :D
- Lulu - bardzo mocna umiejętnośc ultimate, jej W potrafi naprawdę zdenerwować
b) support - obrażenia
- Morgana - bardzo mocne unieruchomienie, trwa aż 3 sekundy, jej tarcza blokuje wszystkie efekty kontroli tłumu
- Zyra - postać z ogromnymi obrażeniami, jej combo potrafi na lini zabrać większość życia przeciwnikowi
- Brand - postać na mida, która również jest bardzo dobra na rolę wsparcia ze względu na obrażenia, które zadaje
c) support - tank, obrońca
- Alistar - słaba linia, ale bardzo dobry do walk drużynowych
- Leona - łatwy support, jej combo unieruchamia nawet na 4,5s
- Thresh - jego jeden dobry łańcuch w końcowym etapie gry może zdecydować o wygranej.
To tyle. Jeżeli uważacie, że można coś dodać to śmiało piszcie w komentarzach.

niezniszczalny12 avatar

niezniszczalny12

December 13, 2016 at 05:55 PM

li

snekczo avatar

snekczo

December 13, 2016 at 11:47 PM

Ja gram na supporcie . Mój main to thresh polecam ;p

TheMilczek avatar

TheMilczek

December 15, 2016 at 01:42 AM

Ja nie gram. :)

rae1armstrong avatar

rae1armstrong

December 18, 2016 at 01:26 AM

B.dobrze opisane i podzielone na role ^^ Przyda mi się, bo akurat zaczęłam "romantyzować" supporty. Udanego wardowania! Bananki Soraki - łączmy się! :D

Unforgiven avatar

Unforgiven

December 21, 2016 at 05:43 PM

Wiele osób błędnie gra na supporcie. Trzeba nie tylko myśleć czym mam zagrać, ale co potrzebuje twoja drużyna, na przykład:

Unforgiven avatar

Unforgiven

December 21, 2016 at 05:55 PM

1) Jeśli twoja drużyna nie ma tanka, musisz takiego tanka zabrać, trzeba myśleć też czy twoja drużyna ma jakiekolwiek CC, jeśli nie, najlepszy wybór to Nautilus ktory w zasadzie ma mnóstwo CC, Leona, Thresh i Alistar to także świetny wybór. 2) Czy twoja drużyna ma jakikolwiek AP damage, jeśli gracie 4 ad i Ty weźmiesz tanka, to enemy zrobią po prostu trochę armoru i po grze, musisz zabrac AP damage, najlepszy wybór w obecnej mecie to Zyra, bardzo często wyciąga największy damage w calej grze. Kolejnym dobrym wyborem jest Brand, nawet przy samym itemie dla supporta może wyciągnąć bardzo dużo damage. Oczywiście jeszcze jakaś Sona albo Karma także dobry support. 3) Trzecia i ostatnia opcja, macie Hiper Carry typu Caitlyn, Jinx albo Vayne, macie 1-2 tanków i branie kolejnego ma sens, ale lepszym rozwiązaniem jest zabranie postaci z shieldami i healem, granie cały czas wokół swojego ADC żeby mógł wyciągnąć jak największy damage, najlepszą postacią jest Janna, mały cooldown na shieldzie i jej ultimate który może odmienić los całego teamfightu. Sona, Soraka i Karma także bardzo pożądane postacie.

Muszrom12 avatar

Muszrom12

December 22, 2016 at 01:43 AM

A to o Majnikrafcie gadacie? przyłącze się. A tak na serio to ja gram Shen support i Rammus

Khazix123 avatar

Khazix123

December 24, 2016 at 02:37 AM

Dzięki za rade

Delenadia avatar

Delenadia

February 26, 2017 at 04:10 PM

Jak chodzi o supporty to mało nimi gram ale głownie to : Janna, Tahm Kench i ewentualnie soraką

CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

February 26, 2017 at 04:12 PM

Ja nie znoszę supporta, kompletnie nie umiem na tym grać, ciągle tylko piszą ,,report support" ;/

szymon9818 avatar

szymon9818

April 15, 2020 at 06:14 PM

Nie no granie suppa to tak jak nie granie pick yumi i mozna isc zjesc

Batssi avatar

Batssi

April 15, 2020 at 11:15 PM

nie lubie tej gry i w nią nie gram więc nie wiem o co chodzi

Osooo123 avatar

Osooo123

April 16, 2020 at 10:04 AM

dobrze wiedzieć