Za bardzo nie wiem jak udowodnić screenem że grałem przez godzinę
Juz chyba wiem. Ochronka wioski trwa 24 h jak zrobi się screena na 23h będzie godzina
Odrzuciło mi zadanie bo niezarejestrowałem nowego konta.... Tym czasem gram w tą gre pierwszy raz o co chodzi. Przegrałem już w nią kilka godzin a konto mam zupełnie nowe
Cześć! Stworzyłeś konto przez gamehaga czy po prostu wszedłeś na grę i wtedy stworzyłeś konto?
Przez gamehaga - klikając graj za darmo
Dzisiaj w grze aktywowałem konto - bo na maila nic wcześniej mi nie przyszło - przez kliknięcie w grze potwierdz konto - gra mnie wciągneła i już wiele godzin w nią przegrałem. Tylko loguje się przez gmaila bo przez mojego głownego maila na o2 nie dało rady
Teraz rozumiem Twoje pytanie - stworzyłem konto przez launchera w grze, którego pobrałem z odnośnika gamehaga
@Toyer skoro potwierdziłeś konto z maila to wszystko powinno być już dobrze
Znowu odrzucone - daję sobie chyba spokój z tym zdanie ale w grę będe grać dalej
Spróbuj wysłać screena z porażki albo wygranej, która była co najmniej godzine temu. Daj znać czy przeszło.
Mi tak samo... Odrzuca rejestracje, mimo ze konto nowe to dostaje informacje "wygląda na to, że nie zarejestrowałeś nowego konta w grze" W grze Hero wars jest to samo... W war thunder nie było takich problemów. Misty zapronowała mi założenie jeszcze raz nowego konta i wysłanie kolejnego screena ale nadal nic to nie pomogło... Totalny bezsens 2h stracone bo strona nie chce zaliczyc mi rejestracji.
@Dusska jak tworzysz konto w tych grach to ma ono nick podobny bądź zbliżony do twojego nicku na gamehagu? Bardzo to pomaga i może wtedy twój ss zostanie zaakceptowany z widocznym nickiem i godziną itp.
Zrobiłem tak jak napisałeś - zobaczymy
Ja nie wiem co z tą stroną jest nie tak... Wszystkie zdania mi odrzuca bo niezałożyłem nowego konta - tymczasam to robiłem w trzech różnych grach a mimo to odrzuca. Tylko w travianie były akceptacje... Planowałem zostać tutaj na dłużej myślałem nawet o subskrybcji (mam teraz wersję trial) ale to by było bez sensu jak nie zdąbęde 3 poziomu bo i tak nagród nie będe mógł odbierać ;/
Ja robie tylko World of Worship - zrobiłem 3 zadania i uzbierałem na gierke. właśnie czekam na klucz na steam ta gra to Hitman absolution. Po prostu polecam Worship ponieważ tam nie odrzuca, Róbcie ss portu a zaakceptują jak mi.
World of Warship też mi odrzuciło ale robiłem screena statystyk - wysłałem teraz screena portu
u mnie nawet godziny nie mija z tym wwarship i już zaliczone zadanie
ale to 3-cie czyli max u mnie niestety
Dalej mi odrzuca dodam że mam vipa i zaczyna mnie to wnerwiać bo nagród nie mogę odbierać możliwość priorytowego kontaktu z suportem nie działa 3 dzień i brak odpowiedzi
Jak w tej grze potwierdzić że grałem godzinę halo moderatorzy help me bo idę do konkurencji
Poddaję się - cały czas odrzuca mi wszystkie zadania - ta strona to strata czasu i scam - a support jak nie odpowiedział tak nie odpowiada
siemka wiecie jak zobaczyć czas gry do screena?
ja myśle że to nie wina gamehag tylko samej gry bo zauważyłem że jak stwożysz nowe konto to w misjach dnia pokazuje dzień do tyłu i jest odblokowany już drugi dziń
nwm oby bo chce zrobic to zadanie