Bo mi pisze że nagroda w trakcie wysyłania pomoże ktoś albo powie ile to twało u niego??
Plis
:☆
ja nwm jak narazie zarabiam na robuxy
po dołączeniu na grupę która jest podana w linku od gamehag robuxidzie od momentu do jej dołączenia bo bez grupy nie dadzą wam tych robuxów.
Sam zbierałem na skrzynię robux i wylosowałęm 5 robuxó co jest dla mnie wielką stratą iż harowałęm na nie 5 dni
mi przysłali po kilku minutach
Do 24 Godzin. To zależy od ilości.
wbijam lvl hfjhu2d8u8udeiu2diudiudiydeiydgjdehjdcucdyicd87diudd dhxiydyidjhd8uede ddbjdhdhied8e7e8eudxydeyxegixegjxegiexgexgidcyffyfjyjyfsjywyksgjsfyjjysjygjsjgsfjgsfjgshfsjsgjfsuteuteeututeuuteututeuttutueuteftegjdhgutehfshfehfehfehftshtsjyysgtjeghehhdhdhhddhdysy7w7eu3ueur8diehdidjdjjddjdhxucucyshgdhhxi idikddkjwbajhdhsbdjdjduiejdbbfbxbdndjisjei292u9ei3i3irjdnxjdbsjsgskslsnndnsbshzbd?djdnsndnzhshshshdjsbdbjjsjdjsgzfgfgiswiwugwihgiwrww46473738i38iajgsgjgjsxjgdjgsxhuuvduvgugudyvxeyvexvhsbusbzuwwhsihiwiwhsshwihdvexgvd. s jschvsxhvsvhedvhvywsvytbsrbyrsbyseyb g eyehd dvdhdudjwnsnzbjdieieix9d83nejeid ejdjdbdjdjdidiidisjdue8du37rrbr 3 3 hddkjdjdjdjdj83i29o2jejxbsks
Vxbd snznsjsndndnoh8dwguexg@hxoqvqouv1duov1duogdxuvuxevyoexvyxect91cdxyo@cyc29yfxcy92ff hv1xyvxeu0vxd1u0vxd1u0gx1d9ug1xdu0h1 d70g 1f0uvxr10ug1dx79c1duhxd1i0xr1upxr1guod1gcougurc1u0 NIE RÓB TAK JA POMO
Mi jeszcze wgl kd nie przesłali czekam 3 tygodnie więc no pozdrawiam
nie cchyba , ilość nie jest ważna
Uwielbiam Roblox
Troche mało kamyczków, ale może to dlatego, że zadanie mozna zrobić w 10 minut
fajna ciekawa gra która dość póżno się nudzi albo nigdy
cudowne dźwięki:)
dobra gra i strona
może do 24 godzin ale mi przychdzi w jedną sekundę
14 dni na czekanie mi już niewiem ile zostało do odebrania
oczywiście jak już dolązcycie do grupy w roblox
ja bardzo lubię roblox ale czekam dalej na moje kd z zaleceń
ja czekałam z miesiąc lub dwa, ale to tylko dlatego, że nie chciało mi się strony uruchomić
Ej plz podajcie mi nazwę tej grupy, bo czekam któryś dzień na moje 5 robuxów i nmw czemu bo niec o jakiejs grupie nie pisali :person_facepalming:♀
Jeśli chodzi o robuxy stąd to nie wiem,bo jeszcze nie kupywałam tu,ale jeśli chodzi o dodane robuxów w oryginalny sposób(czyli po prostu kupno na stronie robloxa),to po kupieniu wystarczy uruchomić ponownie strone i masz.
zalezy jaka ilosc kupujesz jak np 400 800 no to z 7 tydzien na pewno
u mnie jakos 2 1 minuta jak ja kiedyś otworzyłem boxa i jeden robux tak byłem zły że nie wiem co
mi teraz dropnoł 1 ale 1 2 3 4 min
24h musisz poczekac ale najpierw musisz dolanczyc do grupy na robloxsie
:smiley:Ej odkryłem jak szybko zarobić kamienie dusz na gamehag. Wystarczy wejść na konto Steam w nicku dać gamehag.com Ja zrobiłem tak: Gilex00001/gamehag.com I gdy się wejdzie w gamehag wystarczy zalogować się przez Steam i wejść w zakładkę skrzynie i nacisnąć "odbierz" przy "Dzienna skrzynia Steam" i pobrać z tamtąd logo i dać je na stema. To tyle. Co dziennie o 10. 00 masz do odebrania tą skrzynię i wygrywasz kd za które można kupić gry bądź:grinning: doładowania bądź robuxy:smiley:
hej Ej odkryłem jak szybko zarobić kamienie dusz na gamehag. Wystarczy wejść na konto Steam w nicku dać gamehag.com Ja zrobiłem tak: Gilex00001/gamehag.com I gdy się wejdzie w gamehag wystarczy zalogować się przez Steam i wejść w zakładkę skrzynie i nacisnąć "odbierz" przy "Dzienna skrzynia Steam" i pobrać z tamtąd logo i dać je na stema. To tyle. Co dziennie o 10. 00 masz do odebrania tą skrzynię i wygrywasz kd za które można kupić gry bądź doładowania bądź robuxy nara
hej Ej odkryłem jak szybko zarobić kamienie dusz na gamehag. Wystarczy wejść na konto Steam w nicku dać gamehag.com Ja zrobiłem tak: Gilex00001/gamehag.com I gdy się wejdzie w gamehag wystarczy zalogować się przez Steam i wejść w zakładkę skrzynie i nacisnąć "odbierz" przy "Dzienna skrzynia Steam" i pobrać z tamtąd logo i dać je na stema. To tyle. Co dziennie o 10. 00 masz do odebrania tą skrzynię i wygrywasz kd za które można kupić gry bądź doładowania bądź robuxy nara
hej kliknij cie alt+f4 a dostaniecie admina w roblox
hej kliknij cie alt+f4 a dostaniecie admina w roblox
NO ALE dropisz tylko po 5/1 xd
do 24 h ale powinno szybciej lub to scam ja wlasnie probuje
:smiley:Ej odkryłem jak szybko zarobić kamienie dusz na gamehag. Wystarczy wejść na konto Steam w nicku dać gamehag.com Ja zrobiłem tak: Gilex00001/gamehag.com I gdy się wejdzie w gamehag wystarczy zalogować się przez Steam i wejść w zakładkę skrzynie i nacisnąć "odbierz" przy "Dzienna skrzynia Steam" i pobrać z tamtąd logo i dać je na stema. To tyle. Co dziennie o 10. 00 masz do odebrania tą skrzynię i wygrywasz kd za które można kupić gry bądź:grinning: doładowania bądź robuxy:smiley: