Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
To prawda że na gamehag można wygrać robux. Ja wygrałem 100 i to faktycznie działa. Jednak trzeba uzbierać kamienie dusz. Napewno ktoś z was próbował zdobyć robuxy z jskichś innych stron na których wydaje się to łatwiejsze. Lecz bardzo możliwe że natknęliście się na weryfikacje końcową. I powiem wam jakie ja widziałem. Np. Pobieranie aplikacji i podawanie w nich danych lub otwieranie ich na dany czas. Nie róbcie tego bo to i tak nie zadziała. I druga opcja czyli wysłanie SMS Najczęściej zaczynającego się na 9 a dlaczego na 9?! Bo na 9 są najdroższe. I jeśli wyślecue takiego SMS to możecie zapłacić nawet kilka tysięcy zł. I zamiast darmowych robuxów dostalibyście pewnie ochrzan w domu. I te robuxy wam się doładują chociazż nie zawsze. Ale za tyle ile byście zapłacili za SMS to moblibyście kupić pewnie ze 100000 robux. Dzięki mam nadzieje że pomogłem.