Wbilam 11 poziom zamku i nie mam kd :)
czasem miałem ale mi to zwisa
ftddhgdydgdgdgydydgshhxhwjfhuvrrkxydhgdjcfkddhxajejfghgsgfjdgufgznfyrg737s7cgbhrghsfhuzvsjhrusbsjhdhehdhdurhdurgdhrbfuhr7fhrhfhfuhfuyhhhhhhhghhhhhhhhhhhhhhhdhdhdhd@@@@@@@@&&&&#;;#=;-\*"!\!&$!&#;hhhhhy
Mój znajomy wymienił na aysafecardy to mu nie dali kluczy ze oszustwo...
Jeśli nie dostajecie kd to napiszcie do założycieli gamehaga
do wszytskich którzy nie dostali. Kamienie dusz moga sie przesyłać nawet 7 dni. Sama napisałam do nich i odpowiedzieli mi że mogą się przesyłać 7 dni. Cierpliwości.
tez za niedługo będę miała KD (jeśli przyjdą) z tej gry (mam nadzieję)
Ja czekam już 2 dni. Jak napisałam do Misty to wyskoczyło mi że mam zagrać jeszcze raz. Warto robić zadania, w których trzeba wysłać screena.
poczekam jeszcze i zobacze
Bezsensu robić to zadanie ja już dawno zrobiłam to i nie otrzymałam kd napisałam to supporta 2 razy po 1 razie napisał żebym poczekała 7 dni czekałam i nic a po 2 znów napisałam że nie dostałam i napisał
Żebym znów zrobiła to zadanie od początku oszustwo i tyle! Zmarnowałam tylko czas nie polecam
za zadanie zaatakowania potwora na 2lvl okolo 700kamieni, nie otrzymalem.. teraz mam 10lvl zamku i jestem ciekaw czy za 11lvl otrzymam, chyba nie..
mam nadzieję że mi zadziała
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie dostałem też :( Bezsensu jest warunek ,,Tylko nowi użytkownicy" ci co grali w grę kiedyś są z góry na przegranej pozycji, powinna być opcja drugiej szansy.
zamek ulepszony do poziomu 11 ponad tydzień temu nadal czekam na kd i nic